Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Krůtí stehno trochu na divoko
Brambory na paprice jako příloha
Zapečená ryba s přílohou
Banánová espuma v čokoládové…
Tuňáková pomazánka bez majonézy
Vynikající kvasnicové knedlíčky do…
Banánovo-čokoládový vláčný koláč
Citronový nebo pomerančový koláč (řez…
Kapustová polévka s klobásou
Kachna s fíkovým zelím
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…