Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Špagety s mletým masem a zeleninou
Hlávkový salát s vejci II.
Kuře „strejdy z Hlinska“
Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté
Filé v alobalu
Ovocný dort s želé
Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým…
Holubce v bešamelu - plněné zelné…
Nepečené kokosové kostky
Kachna s fíkovým zelím
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…