Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Borůvkový koláč s ořechovou posypkou
Vepřové maso na kmínu a pivu
Hrách na maďarský způsob
Jahodová zmrzlina II.
Katův šleh (drůbeží)
Vaječný salát s ředkvičkami
Čerstvé těstoviny s chřestem
Vepřové na pánvi
Bezmasá (nejen) zeleninová směs
Kachna s fíkovým zelím
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…