Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Mramorová bábovka ze šlehačky
Ořechové řezy medové
Špagety se sojovým masem
Cibulové hovězí
Bramborové noky s dušeným kysaným…
Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku
Jednoduchý ovocný koláč
Pizza z celozrnné mouky
Zeleninový salát s rukolou a opečenou…
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…