Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Domácí huspenina
Hovězí polévka s masem - dietní
Rohlíčky s nutelou
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Bramborové hrudky - smažené
Závin z listového těsta s červenou…
Nadýchané špenátové lívance
Jednoduché špenátové palačinky
Kuřecí prsa na žampionech s rýží
Svíčková na smetaně s karlovarským…
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…