Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Sypaná buchta
Trojbarevný koláč naší babičky
Levný houskový knedlík
Houbová polévka se zakysanou smetanou
Plněné rohlíky jako jednohubky
Placičky z hlávkového zelí s…
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Čočka na kyselo po našem
Čokoládové sušenky
Zapečené těstoviny se sýrem a kuřetem
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…