Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Slaný koláč s rajčaty a mozzarellou
Pikantní smažené tvarůžky
Plněný lilek (melanzane ripiene)
Rychlá koprovka bez jíšky
Červená tofu pomazánka
Palačinkové rolky (roládky)
Bábovka z marmelády (džemu)
Cheesecake s limetkami
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Kachna s fíkovým zelím
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…