Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Tříbarevný koláč II.
Kuřecí stehna po Řecku
Templářský dort tmavý
Bramboráky sváteční
Jarní salát - vitamínová bomba
Medové řezy s Lučinou a mrkví
Sojové maso se zeleninou
Adžika rýže - zeleninové rizoto
Cuketové placičky s mozzarellou (tofu)
Kachna s fíkovým zelím
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…