Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Koláč s kokosem a šlehačkou
Zelené fazolky s vejci
Cizrnové kari
Citronová (pomerančová) bábovka
Maso zapékané s cuketou a nivou
Žemlovka s brusinkami
Hořčicové hovězí na špeku a zelenině
Adžika masovo-zeleninová směs
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Zapečené těstoviny se sýrem a kuřetem
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…