Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Tvarohová bábovka co se povede
Nekynutý koláč s různým ovocem
Linecké košíčky s jahodami
Šťavnatá ryba s voňavým bramborem
Makový koláč s rebarborou
Citronové řezy-máslové a výtečné
Bramborový bochánek (mazanec)
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Dýňová polévka krémová
Kachna s fíkovým zelím
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…