Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Sýrová pomazánka s česnekem
Pomazánka z droždí a vajec
Domácí lazaně
Škvarky z domácí pekárny
Kokosový dort - výborný a snadný
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Slaný listový závin
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Pečené vepřové plátky v debrecínském…
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…