Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Brokolicový krém
Čočková polévka s uzeným masem
Rybízový koláč II.
Sterilovaná paprika v nálevu s olejem
Játrové knedlíčky
Teplý ovocný koláč - rohlíkový
Smaženice z jelítka (tmavého prejtu)
Zeleninový salát s domácí zálivkou
Výborná drobenková buchta
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…