Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Hovězí na červeném víně
Bramborové noky - příloha ke gulášům
Bramborové pusinky (1922)
Kuřecí řízek s hořčicí
Mleté maso zapečené s bramborem,…
Pomazánka z červené řepy s ořechy
Těstoviny se smetanovo-sýrovou…
Rýže s vejci
Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…
Houbová frittata s rajčaty
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát