Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Vločková pomazánka
Kuře na pomerančích
Bavorské vdolky z domácí pekárny
Tvarohové koláče
Makové (ořechové) muffiny
Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou
Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem
Banánové Margot řezy
Přírodní maso se žampionovým přelivem
Zapečené těstoviny se sýrem a kuřetem
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…