Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Pravý upírský bramborák
Odpalované větrníčky s vanilkovou…
Makový jablečník
Dort s ovocem a želatinou
Chlebová pečeně
Gyros tousty z cukety - sterilované
"Pěnové" koláčky z listového těsta
Zapečené sýrovo-paprikové rohlíky …
Pečené vepřové plátky v debrecínském…
Francouzské brambory podle časopisu F…
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort