Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Minutková kuřecí směs II.
Pečené brambory s cibulí
Gulášová polévka z předního hovězího…
Cuketa na orientální způsob
Bochánky z odpalovaného těsta
Houbové placičky s rýží
Švestkové (třešňové) šátečky s…
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Fritatta s cuketou
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki