Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Bochánek, který se vždy povede
Mramorové maso
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Masíčko po námořnicku
Bílá polévka z hlívy ústřičné
Blesková "svíčková" z kuřecích prsou
Jednoduché tiramisu
Chlebová polévka podle Ládi Hrušky
Sváteční řezy s tvarohem a jablky
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Meruňkové knedlíky - kynuté
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Chalupářské poháry
Buřty na pivě
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem