• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Napište svůj komentář k receptu

Gurmánské pečené vepřové maso na pivě

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 72
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřové maso - krkovice, plec, kotlet, kýta - dle chuti
    • 2
      dl pivo světlé 10°C , cca
    • 200
      g cibule
    • 1
      ks česnek - celá větší palice
    • tymián
    • sůl
    • kmín
    • 4
      ks rajčata oloupaná

Postup přípravy receptu

1
Zhruba 1 kg vepřového masa řádně osolíme, posypeme kmínem a tymiánem, vložíme do pekáčku a kolem nasypeme pokrájenou cibuli, rajčata, pokrájený česnek. Vše zalijeme pivem, zaklopíme a pečeme cca 50-60 minut. Pak odklopíme a dopečeme doměkka a dozlatova za občasného otočení a podlití pivem nebo vývarem(vodou).
2
Podáváme s bramborovými noky, knedlíky nebo čerstvým pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gurmánské smažené řízky

Gurmánské smažené řízky

Vepřové koleno na černém pivě

Vepřové koleno na černém pivě

Špekáčky na pivě II.

Špekáčky na pivě II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Naty | 24. 12. 2016 15:30

    Skvělá pečeně. <3 Hlídám jí už půl hodiny , aby kluci viděli zlaté prasátko :-( :-)

  • Katerina | 17. 2. 2016 12:57

    Delala jsem v nedeli pro nas a pritelovo rodice ze skoro kilove krkovice, ktera se snedla skoro cela a opravdu nemela chybu. Maso bylo mekoucke a chutnalo senzacne, priloha byly bramborove knedliky.

  • Katerina | 17. 2. 2016 12:56

    Delala jsem v nedeli pro nas a pritelovo rodice ze skoro kilove krkovice, ktera se snedla skoro cela a opravdu nemela chybu. Maso bylo mekoucke a chutnalo senzacne, priloha byly bramborove knedliky.

  • Drahoslava Vránová | 16. 7. 2015 07:42

    Vynikající. Bez chyby byla hlavně i šťáva do které se maso dalo namáčet.

  • anevanu | 8. 6. 2015 14:58

    vyzlkušela jsem bylo to moc dobré

  • anevanu | 8. 6. 2015 14:57

    Moc dobré ,chutnalo mě i dceři

  • Růža | 28. 12. 2014 17:21

    :-D Udělujeme receptu řád zlaté vařečky jako v princezně se zlatou hvězdou,byla to totiž náramně dobré.

  • Monika | 19. 10. 2014 14:16

    Za naši rodinu dávám za jedna, kdyby to šlo, dám daleko vyšší známku ;-) je to opravdu luxusní jídlo:-) já osobně jsem nenechávala dopéci odklopené, maso zčervenalo i pod pekáčem, podávala jsem s bramborovým knedlíkem, opravdu bezva sváteční nedělní oběd, určitě zařadím do našeho jídelníčku. Děkuji moc za recept :-)

  • mila | 14. 6. 2014 09:35

    je to výborné budu to opakovat

  • Křečková | 31. 12. 2013 14:36

    Voní to naprosto fantasticky, tak nemám pochyb, že si na masíčku pochutnáme. :-) Děkuji.

  • Silvia | 1. 6. 2013 12:02

    bolo to super a zajtra to budem robit znovu...je to faaakt dobry recept...masko je chutne (pliecko) odporucam!!

  • Felix Sansnom | 23. 3. 2013 17:24

    Škoda,že se po tom tloustne.....jinak skvělé.

  • Petra | 7. 3. 2013 15:08

    Právě se mi peče v torubě. Mám ale tri kila kotlety :-))), pecu to uz pres dve hodiny, maso zaciná chytat barvicku, jsem zvedava :-))..

  • Silvia | 30. 1. 2013 18:49

    Ja sa na to chystam v nedelu a uz sa neviem dockat... budem to robit so zemiakovymi nokami...mnaaam!!! Dam vediet...ale urcite to bude vyborne!!! :)

  • šáfa | 12. 1. 2013 11:59

    Zítra se na to chystám.Dám vědět jak jsem uspěl. :-D :-D

  • Marie Šafaříková | 8. 12. 2012 16:38

    Použila jsem necelé kilo krkovice(tu má manžel nejraděj,ale nesmí mít moc tlustého),rajčata jsem dávala z konzervy a tak nevím přesné množství a pekla se všímvšudy asi hodinu a půl.Gurmánské masíčko to bezesporu bylo a všem ho můžu doporučit.

  • simonkaaa | 29. 11. 2012 20:46

    jaké to je? chtěla bych to vyzkoušet ;-)

  • majames | 14. 10. 2012 15:20

    bravo!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kmín Pivo Rajčata oloupaná Sůl Tymián Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Lehký tvarohový koláč

Lehký tvarohový koláč

Buchty trochu jinak

Buchty trochu jinak

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

Mleté maso na žampionech

Mleté maso na žampionech

Bramborovo-kapustové placičky

Bramborovo-kapustové placičky

Zapečené brambory 2

Zapečené brambory 2

Kus Kus (Cous Cous)

Kus Kus (Cous Cous)

Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha

Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha

Red velvet brownies

Red velvet brownies

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

45 minut
Vanilkové rohlíčky - rychlé

Vanilkové rohlíčky - rychlé

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

45 minut
Linecké cukroví krok za krokem

Linecké cukroví krok za krokem

15 minut
Vaječný koňak

Vaječný koňak

45 minut
Crinkles

Crinkles

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

Poslední sledované recepty

48
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Halloweenské cupcakes…
45
Lemon Pie Vanilla Cheesecake
Lemon Pie Vanilla…
40
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
37
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Klasické české cukroví 10x jinak: Od perníčků přes vanilkové rohlíčky a linecké až po nepečené kuličky
Klasické české cukroví 10x jinak: Od perníčků…
Vanilkové rohlíčky podle cukráře Josefa Maršálka: Dva recepty, díky kterým budete za hvězdu
Vanilkové rohlíčky podle cukráře Josefa Maršálka:…
Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám letos všechno povedlo
Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám…
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem nebylo jen uhlí
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem…
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky, díky kterým to půjde mnohem lépe
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky,…
AHA.cz Odvážná herečka Šoposká: Na mejdan jen v podprsence!

Odvážná herečka Šoposká: Na mejdan jen v podprsence!

Mimibazar Testováno mámou: Vánoční svíčka Heart &amp; Home od Albi – kouzlo adventu v každém plamínku

Testováno mámou: Vánoční svíčka Heart &amp; Home od Albi – kouzlo adventu v každém plamínku

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Velký horoskop financí na prosinec: Kdo se může těšit na větší obnos peněz a kdo se dostane do dluhů?

Velký horoskop financí na prosinec: Kdo se může těšit na větší obnos peněz a kdo se dostane do dluhů?

Ženy.cz Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Blesk.cz Doktor, který sháněl drogry pro Matthewa Perryho (†54): 30 měsíců v base!

Doktor, který sháněl drogry pro Matthewa Perryho (†54): 30 měsíců v base!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. &#039;Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,&#039; diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. &#039;Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,&#039; diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy Astroložka o nečekané energii: Superúplněk na magické datum 5. 12. 2025! A slova o nejtemnější temnotě

Astroložka o nečekané energii: Superúplněk na magické datum 5. 12. 2025! A slova o nejtemnější temnotě

Další doporučené recepty:

Gulášová polévka z předního hovězího masa
Gulášová polévka z předního hovězího…
Gulášová polévka z václavek
Gulášová polévka z václavek
Gurmánská krkovička
Gurmánská krkovička
Gurmánské smažené řízky
Gurmánské smažené řízky
Gyoza knedlíčky
Gyoza knedlíčky
Gyros koláčky
Gyros koláčky
  • Recepty.cz
  • Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact