• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Napište svůj komentář k receptu

Gurmánské pečené vepřové maso na pivě

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 71
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřové maso - krkovice, plec, kotlet, kýta - dle chuti
    • 2
      dl pivo světlé 10°C , cca
    • 200
      g cibule
    • 1
      ks česnek - celá větší palice
    • tymián
    • sůl
    • kmín
    • 4
      ks rajčata oloupaná

Postup přípravy receptu

1
Zhruba 1 kg vepřového masa řádně osolíme, posypeme kmínem a tymiánem, vložíme do pekáčku a kolem nasypeme pokrájenou cibuli, rajčata, pokrájený česnek. Vše zalijeme pivem, zaklopíme a pečeme cca 50-60 minut. Pak odklopíme a dopečeme doměkka a dozlatova za občasného otočení a podlití pivem nebo vývarem(vodou).
2
Podáváme s bramborovými noky, knedlíky nebo čerstvým pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gurmánské smažené řízky

Gurmánské smažené řízky

Vepřové koleno na černém pivě

Vepřové koleno na černém pivě

Špekáčky na pivě II.

Špekáčky na pivě II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Naty | 24. 12. 2016 15:30

    Skvělá pečeně. <3 Hlídám jí už půl hodiny , aby kluci viděli zlaté prasátko :-( :-)

  • Katerina | 17. 2. 2016 12:57

    Delala jsem v nedeli pro nas a pritelovo rodice ze skoro kilove krkovice, ktera se snedla skoro cela a opravdu nemela chybu. Maso bylo mekoucke a chutnalo senzacne, priloha byly bramborove knedliky.

  • Katerina | 17. 2. 2016 12:56

    Delala jsem v nedeli pro nas a pritelovo rodice ze skoro kilove krkovice, ktera se snedla skoro cela a opravdu nemela chybu. Maso bylo mekoucke a chutnalo senzacne, priloha byly bramborove knedliky.

  • Drahoslava Vránová | 16. 7. 2015 07:42

    Vynikající. Bez chyby byla hlavně i šťáva do které se maso dalo namáčet.

  • anevanu | 8. 6. 2015 14:58

    vyzlkušela jsem bylo to moc dobré

  • anevanu | 8. 6. 2015 14:57

    Moc dobré ,chutnalo mě i dceři

  • Růža | 28. 12. 2014 17:21

    :-D Udělujeme receptu řád zlaté vařečky jako v princezně se zlatou hvězdou,byla to totiž náramně dobré.

  • Monika | 19. 10. 2014 14:16

    Za naši rodinu dávám za jedna, kdyby to šlo, dám daleko vyšší známku ;-) je to opravdu luxusní jídlo:-) já osobně jsem nenechávala dopéci odklopené, maso zčervenalo i pod pekáčem, podávala jsem s bramborovým knedlíkem, opravdu bezva sváteční nedělní oběd, určitě zařadím do našeho jídelníčku. Děkuji moc za recept :-)

  • mila | 14. 6. 2014 09:35

    je to výborné budu to opakovat

  • Křečková | 31. 12. 2013 14:36

    Voní to naprosto fantasticky, tak nemám pochyb, že si na masíčku pochutnáme. :-) Děkuji.

  • Silvia | 1. 6. 2013 12:02

    bolo to super a zajtra to budem robit znovu...je to faaakt dobry recept...masko je chutne (pliecko) odporucam!!

  • Felix Sansnom | 23. 3. 2013 17:24

    Škoda,že se po tom tloustne.....jinak skvělé.

  • Petra | 7. 3. 2013 15:08

    Právě se mi peče v torubě. Mám ale tri kila kotlety :-))), pecu to uz pres dve hodiny, maso zaciná chytat barvicku, jsem zvedava :-))..

  • Silvia | 30. 1. 2013 18:49

    Ja sa na to chystam v nedelu a uz sa neviem dockat... budem to robit so zemiakovymi nokami...mnaaam!!! Dam vediet...ale urcite to bude vyborne!!! :)

  • šáfa | 12. 1. 2013 11:59

    Zítra se na to chystám.Dám vědět jak jsem uspěl. :-D :-D

  • Marie Šafaříková | 8. 12. 2012 16:38

    Použila jsem necelé kilo krkovice(tu má manžel nejraděj,ale nesmí mít moc tlustého),rajčata jsem dávala z konzervy a tak nevím přesné množství a pekla se všímvšudy asi hodinu a půl.Gurmánské masíčko to bezesporu bylo a všem ho můžu doporučit.

  • simonkaaa | 29. 11. 2012 20:46

    jaké to je? chtěla bych to vyzkoušet ;-)

  • majames | 14. 10. 2012 15:20

    bravo!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kmín Pivo Rajčata oloupaná Sůl Tymián Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka

Hned měkké vánoční perníčky

Hned měkké vánoční perníčky

Piškotové řezy po padesáté

Piškotové řezy po padesáté

Krevety středozemí

Krevety středozemí

Špagety s brokolicí

Špagety s brokolicí

Thajská polévka

Thajská polévka

Veganský perník

Veganský perník

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Mleté hovězí po anglicku

Mleté hovězí po anglicku

Doporučujeme

30 minut
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným hráškem

Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

213
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
127
Dýňová tortila
Dýňová tortila
121
Máslové řízky
Máslové řízky
110
Míchaná vajíčka s paštikou
Míchaná vajíčka s…
77
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…

Zajímavé články

Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si kompot, džem, ocet nebo přísadu nejen do koláčů
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si…
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný jablečný koláč podle Viki z Masterchefa
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný…
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si Dutch baby!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si…
AHA.cz Po Sobotovi se slehla zem! Manželka konečně kápla božskou

Po Sobotovi se slehla zem! Manželka konečně kápla božskou

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

Blesk pro ženy Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Krásná dcera Richarda Müllera (64) Ema (31): Tajně se vdala ve Francii!

Krásná dcera Richarda Müllera (64) Ema (31): Tajně se vdala ve Francii!

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Psychologický test: Ve svém podvědomí najdete odpověď na to, co vás trápí!

Psychologický test: Ve svém podvědomí najdete odpověď na to, co vás trápí!

Další doporučené recepty:

Gulášová polévka z předního hovězího masa
Gulášová polévka z předního hovězího…
Gulášová polévka z václavek
Gulášová polévka z václavek
Gurmánská krkovička
Gurmánská krkovička
Gurmánské smažené řízky
Gurmánské smažené řízky
Gyoza knedlíčky
Gyoza knedlíčky
Gyros koláčky
Gyros koláčky
  • Recepty.cz
  • Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact