• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Napište svůj komentář k receptu

Gurmánské pečené vepřové maso na pivě

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 71
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřové maso - krkovice, plec, kotlet, kýta - dle chuti
    • 2
      dl pivo světlé 10°C , cca
    • 200
      g cibule
    • 1
      ks česnek - celá větší palice
    • tymián
    • sůl
    • kmín
    • 4
      ks rajčata oloupaná

Postup přípravy receptu

1
Zhruba 1 kg vepřového masa řádně osolíme, posypeme kmínem a tymiánem, vložíme do pekáčku a kolem nasypeme pokrájenou cibuli, rajčata, pokrájený česnek. Vše zalijeme pivem, zaklopíme a pečeme cca 50-60 minut. Pak odklopíme a dopečeme doměkka a dozlatova za občasného otočení a podlití pivem nebo vývarem(vodou).
2
Podáváme s bramborovými noky, knedlíky nebo čerstvým pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gurmánské smažené řízky

Gurmánské smažené řízky

Vepřové koleno na černém pivě

Vepřové koleno na černém pivě

Špekáčky na pivě II.

Špekáčky na pivě II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Naty | 24. 12. 2016 15:30

    Skvělá pečeně. <3 Hlídám jí už půl hodiny , aby kluci viděli zlaté prasátko :-( :-)

  • Katerina | 17. 2. 2016 12:57

    Delala jsem v nedeli pro nas a pritelovo rodice ze skoro kilove krkovice, ktera se snedla skoro cela a opravdu nemela chybu. Maso bylo mekoucke a chutnalo senzacne, priloha byly bramborove knedliky.

  • Katerina | 17. 2. 2016 12:56

    Delala jsem v nedeli pro nas a pritelovo rodice ze skoro kilove krkovice, ktera se snedla skoro cela a opravdu nemela chybu. Maso bylo mekoucke a chutnalo senzacne, priloha byly bramborove knedliky.

  • Drahoslava Vránová | 16. 7. 2015 07:42

    Vynikající. Bez chyby byla hlavně i šťáva do které se maso dalo namáčet.

  • anevanu | 8. 6. 2015 14:58

    vyzlkušela jsem bylo to moc dobré

  • anevanu | 8. 6. 2015 14:57

    Moc dobré ,chutnalo mě i dceři

  • Růža | 28. 12. 2014 17:21

    :-D Udělujeme receptu řád zlaté vařečky jako v princezně se zlatou hvězdou,byla to totiž náramně dobré.

  • Monika | 19. 10. 2014 14:16

    Za naši rodinu dávám za jedna, kdyby to šlo, dám daleko vyšší známku ;-) je to opravdu luxusní jídlo:-) já osobně jsem nenechávala dopéci odklopené, maso zčervenalo i pod pekáčem, podávala jsem s bramborovým knedlíkem, opravdu bezva sváteční nedělní oběd, určitě zařadím do našeho jídelníčku. Děkuji moc za recept :-)

  • mila | 14. 6. 2014 09:35

    je to výborné budu to opakovat

  • Křečková | 31. 12. 2013 14:36

    Voní to naprosto fantasticky, tak nemám pochyb, že si na masíčku pochutnáme. :-) Děkuji.

  • Silvia | 1. 6. 2013 12:02

    bolo to super a zajtra to budem robit znovu...je to faaakt dobry recept...masko je chutne (pliecko) odporucam!!

  • Felix Sansnom | 23. 3. 2013 17:24

    Škoda,že se po tom tloustne.....jinak skvělé.

  • Petra | 7. 3. 2013 15:08

    Právě se mi peče v torubě. Mám ale tri kila kotlety :-))), pecu to uz pres dve hodiny, maso zaciná chytat barvicku, jsem zvedava :-))..

  • Silvia | 30. 1. 2013 18:49

    Ja sa na to chystam v nedelu a uz sa neviem dockat... budem to robit so zemiakovymi nokami...mnaaam!!! Dam vediet...ale urcite to bude vyborne!!! :)

  • šáfa | 12. 1. 2013 11:59

    Zítra se na to chystám.Dám vědět jak jsem uspěl. :-D :-D

  • Marie Šafaříková | 8. 12. 2012 16:38

    Použila jsem necelé kilo krkovice(tu má manžel nejraděj,ale nesmí mít moc tlustého),rajčata jsem dávala z konzervy a tak nevím přesné množství a pekla se všímvšudy asi hodinu a půl.Gurmánské masíčko to bezesporu bylo a všem ho můžu doporučit.

  • simonkaaa | 29. 11. 2012 20:46

    jaké to je? chtěla bych to vyzkoušet ;-)

  • majames | 14. 10. 2012 15:20

    bravo!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kmín Pivo Rajčata oloupaná Sůl Tymián Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mrkvový salát - vitaminová bomba

Mrkvový salát - vitaminová bomba

Jablečná buchta II.

Jablečná buchta II.

Treska na gril

Treska na gril

Špagety se šmakounem a s hořčicí

Špagety se šmakounem a s hořčicí

Nejlepší vánoční krůta

Nejlepší vánoční krůta

Buchta z cizrny

Buchta z cizrny

Pečená žebírka na zelenině

Pečená žebírka na zelenině

Vietnamská polévka Pho Bo

Vietnamská polévka Pho Bo

Ovesné vločky (zdravá snídaně)

Ovesné vločky (zdravá snídaně)

Doporučujeme

30 minut
Středomořská čočková polévka

Středomořská čočková polévka

40 minut
Polévka z pečených rajčat

Polévka z pečených rajčat

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

258
Bleskové kuře na paprice
Bleskové kuře na paprice
105
Cuketové placičky s žervé
Cuketové placičky s žervé
56
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
50
Chilli con carne s kořeněnými oříšky a fetou v zelené kukuřičné placce
Chilli con carne s…
28
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Zářijové večeře, které budete mít do 30 minut na stole
Od pondělí do pátku: Zářijové večeře, které…
Jednoduchá a luxusní budapešťská pomazánka: Stačí trochu vylepšit dvě základní ingredience
Jednoduchá a luxusní budapešťská pomazánka: Stačí…
Dorty vzdorující gravitaci: Prohlédněte si sladkosti, které ohromí každého oslavence
Dorty vzdorující gravitaci: Prohlédněte si…
Švestky jedna báseň: 11 receptů, díky kterým chutně zpracujete letošní úrodu
Švestky jedna báseň: 11 receptů, díky kterým…
Domácí pečený čaj: Zkuste další chutný způsob, jak zužitkovat úrodu letního ovoce
Domácí pečený čaj: Zkuste další chutný způsob,…
AHA.cz Daniela Brzobohatá ve Zrádcích: Unikla informace o jejím honoráři

Daniela Brzobohatá ve Zrádcích: Unikla informace o jejím honoráři

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Slzy, kufry a zpáteční letenka. Jak vypadají rozchody na dovolené?

Slzy, kufry a zpáteční letenka. Jak vypadají rozchody na dovolené?

Blesk pro ženy Módní tabu v kanceláři: Na tyhle oděvy zapomeňte!

Módní tabu v kanceláři: Na tyhle oděvy zapomeňte!

Ženy.cz Jaký jste typ partnerky? Poznejte, jestli jste generálka, drama queen nebo tichý anděl

Jaký jste typ partnerky? Poznejte, jestli jste generálka, drama queen nebo tichý anděl

Blesk.cz Rymusova Jasmina kápla božskou: Pravda o terapiích i dárcích za statisíce

Rymusova Jasmina kápla božskou: Pravda o terapiích i dárcích za statisíce

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na září: Kdo si projde partnerskou krizí a kdo může otěhotnět?

Velký horoskop lásky na září: Kdo si projde partnerskou krizí a kdo může otěhotnět?

Další doporučené recepty:

Gulášová polévka z předního hovězího masa
Gulášová polévka z předního hovězího…
Gulášová polévka z václavek
Gulášová polévka z václavek
Gurmánská krkovička
Gurmánská krkovička
Gurmánské smažené řízky
Gurmánské smažené řízky
Gyoza knedlíčky
Gyoza knedlíčky
Gyros koláčky
Gyros koláčky
  • Recepty.cz
  • Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact