• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Gurdakapúra kabáb
Napište svůj komentář k receptu

Gurdakapúra kabáb

autor: Katka Kavanová
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gurdakapúra kabáb
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g jehněčí maso Ledvinky
    • voda
    • ocet
    • 70
      g máslo
    • 40
      g tuk
  • Pistáciové máslo
    • 100
      g pistácie
    • 70
      g máslo
    • 1
      lžička pažitka Jemně sekaná
    • sůl Klasická + Kořeněná

Postup přípravy receptu

1
**Pistáciové máslo: **
2
Pistácie lehce opražíme v těžké pánvi. Když vychladnou, rozemeleme je a smícháme je s máslem a sekanou pažitkou. Uschováme na chladném místě.
3
**Ledvinky:**
4
Ledvinky očistíme a zbavíme je blan. Necháme je namočit na 4-5 hodin do lehce okyselené vody octem. (1 polévková lžíce octa na 1 litr octa). Po namočení je omyjeme, usušíme a každou ledvinku potřeme osoleným máslem. (Já máslo nechávám změknout, utřu se solí a poté potírám). Poté potřeme kovovou jehlu olejem, nabodneme ledvinky a grilujeme. Během grilování podlíváme tukem. Až jsou ledvinky hnědé, posypeme je okořeněnou solí. Když je vytvořená kůrka, sundáme ze špejle, ozdobíme pistáciovým máslem a ihned podáváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Lulja kabab

Lulja kabab

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jeremy | 16. 7. 2013 03:32

    I'll try to put this to good use imimleatedy. http://ysdngq.com [url=http://jkhnsu.com]jkhnsu[/url] [link=http://eybtfnfivz.com]eybtfnfivz[/link]

  • Paige | 15. 7. 2013 22:19

    Super jazzed about getting that <a href="http://opkevclhpt.com">knowwho-.</a>

  • Rizal | 14. 7. 2013 13:33

    You're the one with the brains here. I'm wanhticg for your posts.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Jehněčí Grilování & BBQ
Maso Grilování Jehněčí Oběd Večeře Smažení Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Jehněčí maso Máslo Ocet Pažitka Pistácie Sůl Tuk Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krémová slepičí polévka

Krémová slepičí polévka

Dobrý perník

Dobrý perník

Výborné lívance z acidofilního mléka

Výborné lívance z acidofilního mléka

Husí játra jako předkrm

Husí játra jako předkrm

Medová ňadra na houbách

Medová ňadra na houbách

Rybí pomazánka III.

Rybí pomazánka III.

Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou sekanou

Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou…

Mazanec s mandlemi

Mazanec s mandlemi

Pečené vepřové koleno

Pečené vepřové koleno

Doporučujeme

30 minut
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem a rajčatovou salsou

Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

246
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
90
Pizza se špenátem, slaninou a vejcem
Pizza se špenátem,…
88
Bramborovo-kroupová baba
Bramborovo-kroupová baba
67
Plněné papriky na cuketách (lilku) - pečené
Plněné papriky na…
58
Náplně do buchet
Náplně do buchet

Zajímavé články

Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Tajemství Karla Gotta (†80) po 45 letech vyzrazeno: Bál se Duchoně (†35)!

Tajemství Karla Gotta (†80) po 45 letech vyzrazeno: Bál se Duchoně (†35)!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

  • Recepty.cz
  • Gurdakapúra kabáb
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact