• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Gurdakapúra kabáb
Napište svůj komentář k receptu

Gurdakapúra kabáb

autor: Katka Kavanová
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gurdakapúra kabáb
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g jehněčí maso Ledvinky
    • voda
    • ocet
    • 70
      g máslo
    • 40
      g tuk
  • Pistáciové máslo
    • 100
      g pistácie
    • 70
      g máslo
    • 1
      lžička pažitka Jemně sekaná
    • sůl Klasická + Kořeněná

Postup přípravy receptu

1
**Pistáciové máslo: **
2
Pistácie lehce opražíme v těžké pánvi. Když vychladnou, rozemeleme je a smícháme je s máslem a sekanou pažitkou. Uschováme na chladném místě.
3
**Ledvinky:**
4
Ledvinky očistíme a zbavíme je blan. Necháme je namočit na 4-5 hodin do lehce okyselené vody octem. (1 polévková lžíce octa na 1 litr octa). Po namočení je omyjeme, usušíme a každou ledvinku potřeme osoleným máslem. (Já máslo nechávám změknout, utřu se solí a poté potírám). Poté potřeme kovovou jehlu olejem, nabodneme ledvinky a grilujeme. Během grilování podlíváme tukem. Až jsou ledvinky hnědé, posypeme je okořeněnou solí. Když je vytvořená kůrka, sundáme ze špejle, ozdobíme pistáciovým máslem a ihned podáváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Lulja kabab

Lulja kabab

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jeremy | 16. 7. 2013 03:32

    I'll try to put this to good use imimleatedy. http://ysdngq.com [url=http://jkhnsu.com]jkhnsu[/url] [link=http://eybtfnfivz.com]eybtfnfivz[/link]

  • Paige | 15. 7. 2013 22:19

    Super jazzed about getting that <a href="http://opkevclhpt.com">knowwho-.</a>

  • Rizal | 14. 7. 2013 13:33

    You're the one with the brains here. I'm wanhticg for your posts.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Jehněčí Grilování & BBQ
Maso Grilování Jehněčí Oběd Večeře Smažení Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Jehněčí maso Máslo Ocet Pažitka Pistácie Sůl Tuk Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní čalamáda

Pikantní čalamáda

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Výborný losos

Výborný losos

Sypaný koláč

Sypaný koláč

Fofrperník

Fofrperník

Báječné ovocné koláčky - snadno a rychle

Báječné ovocné koláčky - snadno a…

Paštika z divočáka

Paštika z divočáka

Jednoduché žampionové kari

Jednoduché žampionové kari

Sýrovo-šunková pomazánka

Sýrovo-šunková pomazánka

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

124
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
70
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
27
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
23
Domácí kečup
Domácí kečup
22
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Gurdakapúra kabáb
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact