• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Guláš z trojího masa
Napište svůj komentář k receptu

Guláš z trojího masa

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Guláš z trojího masa
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g hovězí maso
    • 250
      g vepřové maso
    • sůl
    • 50
      g slanina
    • 200
      g cibule
    • 50
      g rostlinný olej
    • pepř mletý
    • paprika - sladká
    • 50
      g hladká mouka
    • vývar
    • 250
      g skopové maso nebo králičí

Postup přípravy receptu

1
Na kostičky pokrájenou slaninu rozpustíme, přidáme nakrájenou cibuli a chvíli restujeme. Jako první přidáme na kostičky nakrájené hovězí maso a dusíme ho půl hodiny. Poté přidáme skopové nebo králičí maso a dusíme dále. Nakonec přidáme kostky vepřového masa. Během dušení guláš občas podlijem trochou horké vody.
2
Když je maso měkké, vydusíme šťávu, zaprášíme ji moukou, osmahneme, zředíme vývarem a povaříme. Nakonec dochutíme solí, pepřem a paprikou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Guláš bez masa

Guláš bez masa

Guláš z krůtího masa

Guláš z krůtího masa

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anička | 21. 10. 2006 19:25

    Guláše, těch je na mnoho zpusobu. Přeci je taky velký rozdíl mezi Ceskou a Moravskkou zelnačkou a kapustnicí na Slovensku !!! Jistě, že v Madarsku vaří guláše jinak než u nás.

  • Mik | 18. 10. 2006 19:13

    Zkuste všichni někdy guláš naprosto bez pepře! Používám chili, nebo pálivou papriku, guláš tím získá zcela nový a rpo mnnás nedostižný chuťový rozměr. A kdo nemá rád "kostku" místo vývaru (já osobně nedávám ani vývar, ani tu kostku), a vývar je v nedohlednu, stačí trocha zeleninové Podravky.

  • Tereza Jarčušková | 16. 10. 2006 07:06

    Milý Milan, ja netvrdím, že Váš guláš nie je dobrý. Určite chutí. Guláš je jedlo pôvodom z Maďarska, Do Maďarska je od nás 30 km, a žije tu veľa Maďarov, preto viem od nich, že tej cibule tam musí byť veľa, tak ako píše Janka, a múkou sa nezahusťuje. Maďari radili zahustiť maximálne tak, že sa nechá rozvariť kúsok chlebíka , tak ako to robí Janka. Ale tá rozvarená cibuľa by ho mala zahustiť. Ešte raz, nič proti vášmu gulášu nemám, každý má iný spôsob a keď chutí, potom nie je chyba.

  • Jana H. | 15. 10. 2006 11:42

    Taky malý příspěvek. Jeden řezník mi povídal, že cibule by mělo být opticky jako masa. Pravda je , že cibule zahustí, ale já přidávám buď chleba nebo nechám maso vysmahnout na šťávu a pak přidám mouku, zarestuji a podliu vodou a nechám povařit. Ale cibule musí být opravdu dost ona se smažením smrskne na třetinu podle mých zkušeností. KOření se má dát víc, protože cibule je sladká.Toto je recept řezníka.Tak ať vaříme nejlepší guláše

  • Milan Višňovský | 15. 10. 2006 11:29

    MILÁ TEREZO, NEMOHU S TEBOU SOUHLASIT, ŽE GULÁŠ SE ZAHUSTÍ JEN CIBULÍ. DĚLÁM JEJ RÁD, DOSTI ČASTO A I CHUŤOVĚ JE DOBRÝ DLE POSOUZENÍ JINÝCH. VŽDY MUSÍ VÝT JEMNĚ ZAHUŠTĚN MOUKOU POKUD NECHCI MÍT POLÉVKU A TO DÁVÁM NA VÁHU KOLIK CIBULE TOLIK MASA. VÍCE BY JIŽ BYL GULÁŠ SLADKÝ Z CIBULE. POKUD SE JEDNÁ O GULÁŠ Z NAŠÍCH KRAJŮ JE PAPRIKA NEZBYTNOU SOUČÁSTÍ PRODUKTU ZVANÉHO GULÁŠ A NELZE JÍM JEN NA KONCI DOCHUCOVAT. DÁVÁ SE NA JIŽ TÉMĚŘ ORESTOVANÉ MASO, CHVÍLI MÍCHÁ I S MASEM A ZALIJEME VODOU NEBO VÝVAREM ABY PAPRIKA NEZHOŘKLA. OSVĚDČILO SE MI PŘI RESTOVÁNÍ DÁT DO MASA JEŠTĚ LŽÍCI HOŘČICE, TROCHU KEČUPU A KOUSEK MÁSLA, ALE TO JE JEN PŘÍSPĚVEK KTERÝ JSEM JEDNOU PŘI EXPERIMENTOVÁNÍ PROVEDL, OSVĚDČIL SE MI A POUŽÍVÁM TYTO PŘÍSADY.

  • Tereza Jarčušková | 13. 10. 2006 07:24

    A guláš by sa nemal zahusťovať múkou, dobrý guláš zahustí cibuľa.

  • Eva H. | 11. 10. 2006 16:04

    Nechápu přidávání "kostky". Stačil by vývar z masa. Proc to umělé?

  • Ladislav Sedlák | 9. 10. 2006 16:11

    Pokud jde o název guláš je to v Česku vždy kvalitní po paprice chutnající výrobek. Toto mi více připomíná hovězí maso na pepři,, v každém případě,pokud je tam maso skopové měl by být základ paprikový,česnek a majoránka na dochucení,pokud zde nejde o dietu,pro nás chlapy trochu fádní,pro děti výtečné.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Hovězí maso Paprika - sladká Pepř mletý Rostlinný olej Skopové maso Slanina Sůl Vepřové maso Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Slepičí polévka s játrovými knedlíčky

Slepičí polévka s játrovými knedlíčky

Polská polévka z červené řepy

Polská polévka z červené řepy

Meruňkovo-angreštová marmeláda

Meruňkovo-angreštová marmeláda

Neskutečně žravé kuře

Neskutečně žravé kuře

Bezlepkové Míša řezy

Bezlepkové Míša řezy

Krkovička po cigánsku

Krkovička po cigánsku

Nadýchané špenátové lívance

Nadýchané špenátové lívance

Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí - rychle a chutně

Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí -…

Caprese z červené řepy

Caprese z červené řepy

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

60
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
52
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
47
Dýňová omáčka s mletým masem
Dýňová omáčka s mletým…
45
Fazolová směs s mletým masem
Fazolová směs s mletým…
28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Guláš z trojího masa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact