• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Napište svůj komentář k receptu

Guláš z hovězího (vepřového) srdce

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 24
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g srdce vepřové nebo hovězí
    • 2
      ks cibule
    • 50
      g uzený špek - drobně pokrájený
    • 1
      lžíce olej
    • 1
      lžíce paprika - sladká (můžeme půl na půl s pálivou)
    • vepřový vývar nebo bujon
    • sůl
    • pepř mletý
    • 3
      ks nové koření kuličky
    • 1
      ks bobkový list
    • 1
      ks slovenská paprika
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžička rajský protlak
    • chilli pasta dle chuti( není nutná)
    • hladká mouka na zahuštění

Postup přípravy receptu

1
Na oleji a špeku osmažíme pokrájené cibule dozlatova. Orestujeme i očištěné srdce, pokrájené na nudličky (kostičky). Pak krátce zarestujeme protlak s česnekem a paprikou, zalijeme vývarem, přidáme nové koření a bobkový list a dáme vařit doměkka. Vaříme nejlépe v tlakovém hrnci, protože srdce se vaří delší dobu. Před koncem vaření přidáme pokrájenou papriku. Mouku si rozmícháme v malém množství vody a omáčku zahustíme, povaříme, dochutíme dle potřeby solí, pepřem, chilli.
2
Podáváme s chlebem, knedlíkem, těstovinami nebo rýží. Na talíři dozdobíme cibulí nebo česnekem pokrájeným na plátky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Závitky z hovězího masa

Závitky z hovězího masa

Okurková omáčka z hovězího masa

Okurková omáčka z hovězího masa

Gulášová polévka z předního hovězího masa

Gulášová polévka z předního hovězího…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • vašek | 26. 11. 2014 11:59

    Tak ze srdce nebo z jater?

  • vašek | 26. 11. 2014 11:55

    Je to guláš ze srdce, ale v ingrediencích se píše o játrech.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Hovězí Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí Vnitřnosti
Maso Hovězí Vnitřnosti Vepřové Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Chilli pasta Cibule Hladká mouka Nové koření Olej Paprika - sladká Pepř mletý Rajský protlak Slovenská paprika Srdce Sůl Uzený špek Vepřový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Výborné lívance z acidofilního mléka

Výborné lívance z acidofilního mléka

Trojbarevný koláč naší babičky

Trojbarevný koláč naší babičky

Závitky s lehkou křenovou náplní

Závitky s lehkou křenovou náplní

Vývar s rýžovými knedlíčky

Vývar s rýžovými knedlíčky

Rajčatový salát s cuketou a mozzarellou

Rajčatový salát s cuketou a…

Cuketa v sýrové omáčce

Cuketa v sýrové omáčce

Luxusní punčák

Luxusní punčák

Květákový salát nebo pomazánka

Květákový salát nebo pomazánka

Salát Rukola s cherry rajčátky a pomerančem

Salát Rukola s cherry rajčátky a…

Doporučujeme

30 minut
Cuketové stripsy s parmazánem

Cuketové stripsy s parmazánem

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

212
Dýňová tortila
Dýňová tortila
115
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
50
Bramborovo - rybí krokety
Bramborovo - rybí krokety
40
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
37
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…

Zajímavé články

Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální cuketové palačinky!
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální…
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na oblíbenou prázdninovou večeři!
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na…
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos…
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
AHA.cz Janda už ani nedoufal: Velká radost z následovníka

Janda už ani nedoufal: Velká radost z následovníka

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Proměny účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Proměny účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Ženy.cz Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Blesk.cz Petr Vágner na netradiční svatební cestě: Grónsko přešel za 6 dní!

Petr Vágner na netradiční svatební cestě: Grónsko přešel za 6 dní!

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

Další doporučené recepty:

Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Guláš z hub
Guláš z hub
Guláš z krůtího masa
Guláš z krůtího masa
Guláš z tlačenky podle Ládi Hrušky
Guláš z tlačenky podle Ládi Hrušky
  • Recepty.cz
  • Guláš z hovězího (vepřového) srdce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact