• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Napište svůj komentář k receptu

Guláš z drůbežích žaludků a srdíček

autor: casino
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 18
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g kuřecí játra a žaludky
    • 500
      g cibule
    • 1
      lžička mletá paprika
    • 5
      stroužek česnek třený
    • 1
      lžička kmín
    • 1
      lžička majoránka
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 3
      lžíce sádlo
    • 1
      lžička sůl

Postup přípravy receptu

1
Na rozpáleném sádle smažit nakrájenou cibuli (V-krouhač) do zlatova, přidat papriku (nespálit!), překrojené žaludky, sůl, česnek, kmín, pepř, majoránku, všeho přiměřeně přiměřeně. Dusit skoro nasucho cca 30 minut, pak přidat očištěná srdcata a dusit dál doměkka, pak naředit vývarem nebo vodou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dršťková polévka z vepřových žaludků

Dršťková polévka z vepřových žaludků

Polévka z vepřových žaludků s kořenovou zeleninou

Polévka z vepřových žaludků s…

Dršťková polévka z kuřecích žaludků

Dršťková polévka z kuřecích žaludků

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Romana Jiroušková | 21. 1. 2010 11:35

    Na teto recept jsem narazila v náhodných receptech, je to levnější varianata guláše a musím říce že dobrá. V naší rodině se takto vaří už docela dlouho a osvědčil se, hlavně u dětí.

  • Jana Remková | 3. 7. 2008 08:41

    Cháááááá!!! Vy jste Oldřichu hrozný chlap!!Určitě jste pochopil,jak jsem to myslela,o nic nejde,jen mám z toho srandu.Ten Klaus určitě projde,nebo že by to bylo "ne že bych udávala,ale hlásit se to musí?" mějte se!

  • Oldřich Gargulák | 2. 7. 2008 22:24

    Simčo, OXO je zjednodušeně MAGGI v kostkách. Na rozdíl od mě známých u nás prodávaných bujonů téměř naobsahuje tuk. Má to strukturu jako instantní káva slisovaná do kostek, perfektně zalisovaná do Al-folie a lze je mezi prsty rozemnout na prášek. Mám ho čtyři roky po záruce a je to pořád jako pepř. Já to vozím od přátel z Itálie, kterým to vozí známí z Británie, takže by to mohli mít u MARKS & SPENCER.

  • Oldřich Gargulák | 2. 7. 2008 22:22

    Jano, jsem sice ješitný skoro jako Klaus, ale nejsem plagiátor. Pod POSTUP PŘÍPRAVY jsem dal dovětek: Využití drobů tímto způsobem doporučil p.Dorazin, díky. PO vložení do RECEPTŮ se to tam neobjevilo. Dal jsem to tedy jako úvodní větu do komentáře, je to tam doposavad. Protože pan Dorazin nic nenamítá, doufám, že mě nebonzne OSA. A kdyby náhodou došly tantiemy, tak je s ním propijeme. P.S. Doufám, že ten Klaus projde bez komentářů.

  • Oldřich Gargulák | 2. 7. 2008 22:20

    Simčo, OXO je zjednodušeně MAGGI v kostkách. Na rozdíl od mě známých u nás prodávaných bujonů téměř naobsahuje tuk. Má to strukturu jako instantní káva slisovaná do kostek, perfektně zalisovaná do Al-folie a lze je mezi prsty rozemnout na prášek. Mám ho čtyři roky po záruce a je to pořád jako pepř. Já to vozím od přátel z Itálie, kterým to vozí známí z Británie, takže by to mohli mít u MARKS & SPENCER.

  • Ladislav Dorazin | 2. 7. 2008 18:36

    Oldřichu,jsem moc rád,že jste to zkusil,ikdyž mne by taky nenapadlo,že by to někdo nedělal-nezkoušel již před námi.Ale přiznám se,ani já nevím,co je to OXO? Abych se třeba přiučil,toho není nikdy dost.Jo a pro rýpaly,jsem z Orlové,číslo nohy 44.Zdravím a všem krásný den přeji!!Jo a taky za jedna!!

  • Jana Remková | 2. 7. 2008 18:29

    Oldřichu,tak vy kopírujete Láďu Dorazina?Vy jeden!!! Ale myslím,že by měl radost!!Ještě jste zapoměl napsat,že je to jeho recept(více-méně),protože tohle snad ani recept nepotřebuje a já bych to malinko podlila,přece jen,ta paprika...Jo a díky!! Však víte.Jo!!! A dávám jedničku!!!Protože vím,že je to dobré!

  • Simča Sládková | 2. 7. 2008 16:22

    Oldřichu . co je to OXO - neznáím. Díky za info. Simča

  • Gábina H | 1. 7. 2008 15:13

    Ano, syrové

  • Sylva P. | 1. 7. 2008 13:36

    Takže žaludky a srdce použít syrové?

  • Oldřich Gargulák | 30. 6. 2008 21:21

    Využití drobů tímto způsobem doporučil p.Dorazin, díky. Stejným způsobem dělám klasiku z kližky. Dokončení šťávy je individuální, zda zvolíte zásmažku, záklechtku, protlak, kůrky, víno, atd. atd. Logicky to není jako z kližky, já přidal OXO a trochu sardelové pasty. Do guláše s tak velkým podílem cibule nedávat cukr, je to sladké až dost.

  • martina maškova | 30. 6. 2008 21:06

    A to se ten guláš ničím nezahustí?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kmín Kuřecí játra Majoránka Mletá paprika Pepř mletý Sádlo Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Lahůdková sekaná

Lahůdková sekaná

Kuřecí kousky ala Donald

Kuřecí kousky ala Donald

Marcipán ze sušeného mléka

Marcipán ze sušeného mléka

Duo bábovka

Duo bábovka

Široké nudle se slaninou a zelím

Široké nudle se slaninou a zelím

Jidáše dle časopisu F.O.O.D.

Jidáše dle časopisu F.O.O.D.

Nutella roláda

Nutella roláda

"Párkrole" - párkové kremrole

"Párkrole" - párkové kremrole

Ukrajinský boršč

Ukrajinský boršč

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Krémový dušený špenát
Krémový dušený špenát
16
Ceviche ze pstruha s letním ovocem
Ceviche ze pstruha s…
15
Vepřová zelná roláda s omáčkou
Vepřová zelná roláda s…
13
Kapr s rebarborovým čatní a bramborami
Kapr s rebarborovým…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Guláš v papiňáku
Guláš v papiňáku
Guláš z červené řepy II.
Guláš z červené řepy II.
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Guláš z hub
Guláš z hub
  • Recepty.cz
  • Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact