• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Guláš v hnízdě zapečený
Napište svůj komentář k receptu

Guláš v hnízdě zapečený

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Guláš v hnízdě zapečený
Guláš v hnízdě zapečený
Guláš v hnízdě zapečený
Guláš v hnízdě zapečený
Guláš v hnízdě zapečený
Guláš v hnízdě zapečený
Guláš v hnízdě zapečený
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Guláš:
    • hovězí maso nebo vepřové, krůtí
    • cibule
    • mletá sladká paprika
    • sůl a pepř
    • červená paprika
    • česnek
    • rajský protlak trochu
    • hladká mouka
    • olej
  • Hnízdo:
    • vařené brambory
    • vejce
    • česnek
    • smetana nebo mléko
    • sůl a pepř
    • sýr nebo uzený sýr
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Guláš v hnízdě připravujeme do malých zapékacích misek na jednu porci, které dobře vymažeme a vysypeme strouhankou. Množství záleží na počtu osob.
2
Použít můžeme jakýkoliv druh guláše, který nemá příliš omáčky, ale spíše maso se sosem. Výborný je také například dudácký guláš nebo masové směsi.
3
Guláš (4 porce) : pokrájené dvě cibule orestujeme na oleji, přidáme 400 g nakrájeného osoleného a opepřeného masa, osmažíme dozlatova, zaprášíme lžící papriky a mouky, necháme zpěnit společně se lžící protlaku, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Ke konci dušení přidáme pokrájenou papriku, česnek, dochutíme a dovaříme. Během dušení občas zamícháme a podlijeme vodou(vývarem).
4
Hnízda : Na jednu porci potřebujeme 180 g vařených brambor, nastrouhaný stroužek česneku, sůl a pepř, smetanu (cca 2 lžíce), vajíčko. Brambory nastrouháme nebo rozšťoucháme a vymícháme společně s vejcem a smetanou v hladkou středně hustou kaši, kterou dochutíme solí, pepřem a česnekem.
5
Kaši nandáme do zapékacích misek, uprostřed uděláme důlek(jako hluboký talíř), do kterého nandáme guláš, který posypeme sýrem a dáme zapéct do předehřáté trouby dozlatova.
6
*Podáváme ihned buď v mističkách nebo hnízda vyklopíme na talíř jako bábovku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sýry v slaninovo-paprikovém hnízdě

Sýry v slaninovo-paprikovém hnízdě

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Zapečený lilek s fetou

Zapečený lilek s fetou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Dana | 9. 11. 2014 18:50

    Zkusila jsem to včera k večeři a to více méně ze zbytků. Šťouchaný brambory z pátku a kaťák ze středy a bylo to. Přítel byl spokojený, já taky, a co bych měla chtít víc :-D .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí Kuřecí
Maso Pokrmy Hovězí Z brambor Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Pečení Vaření Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česnek Cibule Hladká mouka Hovězí maso Mletá sladká paprika Olej Rajský protlak Smetana Sůl Sýr Tuk Vařené brambory Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborový salát s olejem

Bramborový salát s olejem

Vynikající zmrzlinový pohár

Vynikající zmrzlinový pohár

Sumec dle baštýře Jardy

Sumec dle baštýře Jardy

Čočkový prívarok

Čočkový prívarok

Kulaté švestkové koláče

Kulaté švestkové koláče

Nové brambory s česnekem

Nové brambory s česnekem

Dušené jehněčí Irish Stew

Dušené jehněčí Irish Stew

Nutelový dort II.

Nutelový dort II.

Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky - bez pšenice, vajec, mléka)

Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

34
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
28
Milionářské řezy se slaným karamelem
Milionářské řezy se…
25
Domácí kečup
Domácí kečup
18
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
18
Adžika - zeleninová pasta
Adžika - zeleninová pasta

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Guláš s paprikami
Guláš s paprikami
Guláš s rajčaty
Guláš s rajčaty
Guláš s václavkami
Guláš s václavkami
Guláš v papiňáku
Guláš v papiňáku
Guláš z červené řepy II.
Guláš z červené řepy II.
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí guláš)
  • Recepty.cz
  • Guláš v hnízdě zapečený
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact