• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Guláš na druhý den
Napište svůj komentář k receptu

Guláš na druhý den

autor: coswort
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Guláš na druhý den
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg vepřové maso
    • 0,50
      kg hovězí maso
    • 4
      ks cibule
    • 4
      ks zelená paprika
    • tmavá jíška
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika - sladká

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno. Cibuli osmažíme dozlatova, přidáme maso, sůl, pepř, sladkou papriku, zalijeme vodou (nebo vývarem), přidáme 2 nakrájené papriky. Dusíme cca 2 hodinky. Zahustíme jíškou. Přidáme 2 papriky bez semínek. Druhý den papriky vyndáme. Asi obyčejný recept, ale je to opravdu dobrý. Vyzkoušejte.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Snídaně na druhý den

Snídaně na druhý den

Kolečka den a noc

Kolečka den a noc

Cukrové motánky - cukroví pro všední den

Cukrové motánky - cukroví pro všední…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Antonia Kalabusínová | 14. 8. 2010 17:06

    V nasej domácnosti nezahustujeme gulás nicím. V Madarsku je to polievka a preco by to malo byt ako betón. Okrem toho je gulás chutnejsí a menej skodlivý, nez ten zahustený. (Zdravý nie je ani jeden...) Prísady ako zásmazka (jíska), chlieb a pod. uberú z jeho typickej chuti - mäso, paprika a cibula.

  • jeffy | 14. 8. 2006 12:01

    Najlepšie zahustený guláš (podľa mňa) je natretým, alebo nastrúhaným zemiakom (podľa typu zemiakov) a nesmú chýbať borievky (jalovec)

  • Tereza Jarčušková | 6. 3. 2006 12:00

    Ano, pani Marie, tak to má správne byť, ako píšete. Guláš má byť zahustený len cibuľou.

  • Marie Horáková | 6. 3. 2006 10:27

    Já používám do guláše nejen čerstvou, ale i sušenou cibuli, která se rozvaří a guláš krásně zahustí. Vím, že mnoho lidí na zahušťování chlebem nedá dopustit, ale mně připadá, že guláš potom dostane pro mě nepříjemnou nakyslou chuť.

  • Tereza Jarčušková | 6. 3. 2006 10:10

    Iva má pravdu. Guláš sa zahusťuje cibuľou, má jej byť toľko, aby sa to zahustilo, treba s tým vopred počítať. Ak je to riedke, tak potom ozaj chlebom. Do gulášu zápražka nepatrí.

  • Iva Nováková | 6. 3. 2006 08:56

    já zahušťuji guláš ztásadne jen chlebem. Zkuste.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hovězí maso Paprika - sladká Pepř mletý Sůl Tmavá jíška Vepřové maso Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Houbová směs na topinky

Houbová směs na topinky

Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a kokosem

Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…

Pečené brambory se sýrovou omáčkou

Pečené brambory se sýrovou omáčkou

Provensálské kuřecí paličky s cuketou

Provensálské kuřecí paličky s cuketou

Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie

Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie

Svěží koláč s lesním ovocem

Svěží koláč s lesním ovocem

Květáková bramboračka

Květáková bramboračka

Rybízový koláč

Rybízový koláč

Banánovo – avokádové smoothie

Banánovo – avokádové smoothie

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

76
Ricottový piškotový dortík (Ricotta poundcake)
Ricottový piškotový…
54
Zelná polévka s uzenými žebry
Zelná polévka s uzenými…
44
Hasenöhrl (zaječí uši)
Hasenöhrl (zaječí uši)
34
Buřty na pivu
Buřty na pivu
34
Chalupářské poháry
Chalupářské poháry

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Blesk.cz Čenský o manželčině výměně kyčle: Chtěla být rychlejší než já!

Čenský o manželčině výměně kyčle: Chtěla být rychlejší než já!

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

  • Recepty.cz
  • Guláš na druhý den
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact