• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Grilovaný tuňák se salátem a broskví
Napište svůj komentář k receptu

Grilovaný tuňák se salátem a broskví

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Grilovaný tuňák se salátem a broskví
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      kg tuňák
    • 3,50
      lžíce olivový olej (3-4 lžíce)
    • 2
      ks chilli papričky
    • 1
      snítka koriandr
    • 1
      ks broskve
    • salát frisée
    • balzamikový ocet
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Tuňáka nakrájejte na 4 stejné steaky, potřete je olejem, přidejte nakrájenou chilli papričku a koriandr a marinujte 2 hodiny. Potom steaky z tuňáka grilujte z každé strany 2–2,5 minuty. Teprve pak osolte.
2
Umytou broskev nakrájejte na proužky, smíchejte se salátem, najemno nasekanou chilli papričkou, koriandrem a pokapejte olivovým olejem a balzamikovým octem. Zlehka osolte a opepřete.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Grilovaný mořský vlk s teplým bramborovým salátem

Grilovaný mořský vlk s teplým…

Tuňák v sýrových těstovinách

Tuňák v sýrových těstovinách

Pečený tuňák s chřestem a holandskou omáčkou

Pečený tuňák s chřestem a holandskou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • 400% NIGA | 29. 11. 2013 10:42

    negři proč mažete komenty???????? MORE NIGGA :-D :-D :-D :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P

  • 300% niga | 29. 11. 2013 10:40

    NIGANIGANIGANIGANIGANIGANIGANIGANIGANIGANIGANIGANIGANIGA 3========================================D NIGA PÉRO NGIGAGANGIANGIANGIAGNIAGNAI <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 NIGA YOOO NIGGA

  • 200% niga | 29. 11. 2013 10:29

    niga niga niga niga niga niga niga niga niga niga niga niga niga niga niga niga niga niga niga niga niga niga niga niga niga niga niga niga niga niga niga :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D NIGA NIGA NIGGGAAAAA

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Grilování & BBQ
Maso Grilování Rybí Steaky Oběd Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Balzamikový ocet Broskve Chilli papričky Koriandr Olivový olej Pepř mletý Salát Frisée Sůl Tuňák
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Brokolicová krémová polévka

Brokolicová krémová polévka

Plněné papriky jinak

Plněné papriky jinak

Ořechové řezy medové

Ořechové řezy medové

Marlenka na můj způsob

Marlenka na můj způsob

Cheesecake III.

Cheesecake III.

Pepřový rostbíf

Pepřový rostbíf

Dušená krkovička se zeleninou

Dušená krkovička se zeleninou

Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky - zapékané

Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…

Jednoduchá (nejen) žampionovo-smetanová omáčka - rychle a chutně

Jednoduchá (nejen) žampionovo…

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

31
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
27
Klasické lečo
Klasické lečo
26
Špagety zapečené se sýrem
Špagety zapečené se sýrem
21
Domácí kečup
Domácí kečup
16
Citronovo-kuřecí polévka
Citronovo-kuřecí polévka

Zajímavé články

Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku nebo variantu s pečenými rajčaty, mangem či slaninou
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku…
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
AHA.cz Poslední rozloučení s Krampolem (†87): Velké odhalení nad rakví!

Poslední rozloučení s Krampolem (†87): Velké odhalení nad rakví!

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Jitka Sedláčková inspiruje ženy nejen 60+: Tyhle módní triky radí nejobsazovanější česká herečka

Jitka Sedláčková inspiruje ženy nejen 60+: Tyhle módní triky radí nejobsazovanější česká herečka

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Gunčíková ze SuperStar přiznala: Boj se závažnou nemocí! Šest let bolestí

Gunčíková ze SuperStar přiznala: Boj se závažnou nemocí! Šest let bolestí

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na srpen: Komu hrozí vyčerpání a psychické problémy?

Velký horoskop zdraví na srpen: Komu hrozí vyčerpání a psychické problémy?

Další doporučené recepty:

Grilovaný řapíkatý celer
Grilovaný řapíkatý celer
Grilovaný salát Caesar
Grilovaný salát Caesar
Grilovaný steak s grilovanýma bramborama
Grilovaný steak s grilovanýma bramborama
Grilovaný vepřový bůček z přeštických vepřů na celerovém salátu
Grilovaný vepřový bůček z přeštických…
Grónské chlebíčky
Grónské chlebíčky
Gruzínské chačapuri
Gruzínské chačapuri
  • Recepty.cz
  • Grilovaný tuňák se salátem a broskví
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact