• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Grilovaný losos
Napište svůj komentář k receptu

Grilovaný losos

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 4
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Grilovaný losos
Grilovaný losos
Grilovaný losos
Grilovaný losos
Grilovaný losos
Grilovaný losos
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 50
      g máslo
    • 50
      ml olivový olej
    • citron
    • tabasco
    • 1
      kg losos bez kůže
    • 80
      g cukr

Postup přípravy receptu

1
Máslo, olej, cukr, citronovou šťávu a tabasco zahříváme, dokud se vše nespojí. Nalijeme do pekáče a necháme vychladnout.

RADA: Jak se zbavit zápachu rybiny?

2
Na šťávu vložíme lososa, několikrát ho obrátíme, aby se do něj omáčka vsákla a necháme asi půl hodiny marinovat.
3
Lososa vyjmeme z marinády a grilujeme asi 12 minut z každé strany. Na talíři ozdobíme citronem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Grilovaný losos v marinádě

Grilovaný losos v marinádě

Losos grilovaný na cedrovém prkénku

Losos grilovaný na cedrovém prkénku

Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 2. 3. 2008 14:27

    english???

  • Anonym | 13. 3. 2007 05:29

    Je lepsi ho grilovat s kuzi, lepe se sundava, kuze zustane na grilu a ryba jde na talir jako z panvicky, nedrobi se. Jenom me zarazilo tech 12 minut z kazde strany. Pokud to je jenom kilovy losos, tak to uz neni losos to je mumie. Jestli ho nechate trochu dele, budete mit lososi "Jerky". To delaji indiani, susi lososa nad ohnem v kouri. Je to dobre taky ale spis jenom misto bramburek nebo buraku. Leda ze se rozdrti a smicha s rozpustenym lojem a brusinkami, pak to je "Pemikam". To jidavali indiani v zime.

  • Anonym | 13. 3. 2007 05:22

    Je lepsi tu kuzi na nem nechat, lepe se sundava z griru

  • Tereza Jarčušková | 13. 11. 2006 12:54

    Ak kožu , Hanka, narežete, tak to bude dobré, ide o to, ako píšete, aby sa mäsko nekrútilo.

  • Hana Rožníčková | 13. 11. 2006 10:00

    Terezko a co se stane, když použiju lososa s kůží, kterou trochu nařežu? Asi nic, když bude nařezaná, tak by se losos neměl " kroutit ". Až narazím na zajímavou cenu lososíka, tak určitě vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Losos Grilování & BBQ Grilované ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Grilování Dietní Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Cukr Losos Máslo Olivový olej Tabasco
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka ze sardinek

Pomazánka ze sardinek

Karbanátky z tofu

Karbanátky z tofu

Kedlubnová polévka

Kedlubnová polévka

Excelentní zážitek

Excelentní zážitek

Sněhové rohlíčky

Sněhové rohlíčky

Salát Rukola s cherry rajčátky a pomerančem

Salát Rukola s cherry rajčátky a…

Plněná vepřová rolka

Plněná vepřová rolka

Zapečené palačinky s kuřecím masem a sýrem

Zapečené palačinky s kuřecím masem a…

Čočková polévka ze zbylé čočky II.

Čočková polévka ze zbylé čočky II.

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

23
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
22
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
20
Švestkový závin s mandlemi
Švestkový závin s…
17
Cookies (Sušenky)
Cookies (Sušenky)
17
Houbové škvarky z václavek či bedel
Houbové škvarky z…

Zajímavé články

Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
AHA.cz A je to venku! Pravda o konci Rolins s Nedvědem a opuštěném domově

A je to venku! Pravda o konci Rolins s Nedvědem a opuštěném domově

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Štěstí herce Gránského: Čeká druhého potomka!

Štěstí herce Gránského: Čeká druhého potomka!

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Další doporučené recepty:

Grilovaný lilek
Grilovaný lilek
Grilovaný lilek Badrijani
Grilovaný lilek Badrijani
Grilovaný lilek s rajčaty a mozzarellou
Grilovaný lilek s rajčaty a mozzarellou
Grilovaný losos v marinádě
Grilovaný losos v marinádě
Grilovaný losos ve slanině
Grilovaný losos ve slanině
Grilovaný mořský vlk s teplým bramborovým salátem
Grilovaný mořský vlk s teplým…
  • Recepty.cz
  • Grilovaný losos
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact