• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Grilovaný losos
Napište svůj komentář k receptu

Grilovaný losos

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 4
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Grilovaný losos
Grilovaný losos
Grilovaný losos
Grilovaný losos
Grilovaný losos
Grilovaný losos
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 50
      g máslo
    • 50
      ml olivový olej
    • citron
    • tabasco
    • 1
      kg losos bez kůže
    • 80
      g cukr

Postup přípravy receptu

1
Máslo, olej, cukr, citronovou šťávu a tabasco zahříváme, dokud se vše nespojí. Nalijeme do pekáče a necháme vychladnout.

RADA: Jak se zbavit zápachu rybiny?

2
Na šťávu vložíme lososa, několikrát ho obrátíme, aby se do něj omáčka vsákla a necháme asi půl hodiny marinovat.
3
Lososa vyjmeme z marinády a grilujeme asi 12 minut z každé strany. Na talíři ozdobíme citronem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Grilovaný losos v marinádě

Grilovaný losos v marinádě

Losos grilovaný na cedrovém prkénku

Losos grilovaný na cedrovém prkénku

Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 2. 3. 2008 14:27

    english???

  • Anonym | 13. 3. 2007 05:29

    Je lepsi ho grilovat s kuzi, lepe se sundava, kuze zustane na grilu a ryba jde na talir jako z panvicky, nedrobi se. Jenom me zarazilo tech 12 minut z kazde strany. Pokud to je jenom kilovy losos, tak to uz neni losos to je mumie. Jestli ho nechate trochu dele, budete mit lososi "Jerky". To delaji indiani, susi lososa nad ohnem v kouri. Je to dobre taky ale spis jenom misto bramburek nebo buraku. Leda ze se rozdrti a smicha s rozpustenym lojem a brusinkami, pak to je "Pemikam". To jidavali indiani v zime.

  • Anonym | 13. 3. 2007 05:22

    Je lepsi tu kuzi na nem nechat, lepe se sundava z griru

  • Tereza Jarčušková | 13. 11. 2006 12:54

    Ak kožu , Hanka, narežete, tak to bude dobré, ide o to, ako píšete, aby sa mäsko nekrútilo.

  • Hana Rožníčková | 13. 11. 2006 10:00

    Terezko a co se stane, když použiju lososa s kůží, kterou trochu nařežu? Asi nic, když bude nařezaná, tak by se losos neměl " kroutit ". Až narazím na zajímavou cenu lososíka, tak určitě vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Losos Grilování & BBQ Grilované ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Grilování Dietní Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Cukr Losos Máslo Olivový olej Tabasco
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborový salát s olejem

Bramborový salát s olejem

Prezidentské maso

Prezidentské maso

Karamelové oplatkové řezy

Karamelové oplatkové řezy

Kuře na pomerančích

Kuře na pomerančích

Laskonky pravých Labužníků

Laskonky pravých Labužníků

Bramborovo-kapustové placičky

Bramborovo-kapustové placičky

"Kouřové" marinované vepřové

"Kouřové" marinované vepřové

Banánovo-mangové smoothie

Banánovo-mangové smoothie

Vláčný makovník / makovec

Vláčný makovník / makovec

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

Poslední sledované recepty

191
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
53
Švestkový závin s mandlemi
Švestkový závin s…
36
Spaghetti Carbonara – La ricetta tradizionale
Spaghetti Carbonara – La…
27
Šakšuka v praprikách
Šakšuka v praprikách
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
AHA.cz Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz Igor Bareš (59), hvězda nového seriálu Mladá krev: Tchán na svatbě trpěl!

Igor Bareš (59), hvězda nového seriálu Mladá krev: Tchán na svatbě trpěl!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Další doporučené recepty:

Grilovaný lilek
Grilovaný lilek
Grilovaný lilek Badrijani
Grilovaný lilek Badrijani
Grilovaný lilek s rajčaty a mozzarellou
Grilovaný lilek s rajčaty a mozzarellou
Grilovaný losos v marinádě
Grilovaný losos v marinádě
Grilovaný losos ve slanině
Grilovaný losos ve slanině
Grilovaný mořský vlk s teplým bramborovým salátem
Grilovaný mořský vlk s teplým…
  • Recepty.cz
  • Grilovaný losos
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact