Pokud rádi grilujete a nepohrdnete ani houbami, vyzkoušejte náš recept na grilované žampiony portobello. Ochucené bazalkou a česnekem chutnají báječně. Podávejte je třeba s dalšími grilovanými pochoutkami na zahradní párty.
RADA: Jak loupat česnek? Koukněte na video!
RADA: Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Proužky portobello ve strouhance
Portobello s uzenou mozzarellou
Portobello se špenátem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Párky v listovém těstě
Nejjednodušší panenka
Kuře po kreolsku
Rýžovo-jablečný nákyp
Sorrentinos, ravioly se sýrovou…
Bílá polévka z hlívy ústřičné
Eintopf s červenou řepou
Pečené plněné papriky III.
Jednoduché rybízové muffiny / koláč
Kotlety s rajčaty a bramborami
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Zapečená plněná rajčata
Francouzský koláč s hruškami
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake