Lahodná vepřová žebírka naložená ve směsi červeného vína a brusinek. Kombinace masa a nasládlé marinády si jistě získá každého labužníka.
RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!
RADA: Podívejte se, co vše se dá připravit z vepřového masa!
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůčková roláda s nádivkou
Pečený bůček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové smaženky jako dezert
Chřestový krém - polévka
Slaný řecký koláč
Těstovinový salát se šunkou a paprikou
Cuketové řezy s tvarohovým krémem a…
Hlíva v těstíčku
Závin z listového těsta se zelím a…
Steak Chateaubriand
Dvouvrstvý koláč z jednoho těsta, co…
Mexická tortilla se zelným salátem
Pudinkové cukroví
Vánoční marokánky
Mandlové vanilkové rohlíčky
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví
Rumové kuličky nepečené a snadné