Lahodná vepřová žebírka naložená ve směsi červeného vína a brusinek. Kombinace masa a nasládlé marinády si jistě získá každého labužníka.
RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!
RADA: Podívejte se, co vše se dá připravit z vepřového masa!
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůčková roláda s nádivkou
Pečený bůček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dunajské vlny
Zapečené kuřecí řízečky
Prezidentský beránek
Čebureky
Bramboráčky se zelím a slaninou
Cottage sardinky - pomazánka
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Tvarohový cheesecake s borůvkami
Rajčatový salát s balkánským sýrem
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Vláčná máslová vánočka
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Šlehačkové cukroví
Rumové kuličky nepečené a snadné
Ořechy s krémem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Kakaové išelky