Lahodná vepřová žebírka naložená ve směsi červeného vína a brusinek. Kombinace masa a nasládlé marinády si jistě získá každého labužníka.
RADA: Tipy na další recepty z vepřového masa!
RADA: Podívejte se, co vše se dá připravit z vepřového masa!
Bůček na pórku z pečícího sáčku
Bůčková roláda s nádivkou
Pečený bůček
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mleté maso s kysaným zelím
Nejoblíbenější plněné drůbeží řízky
Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka
Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou
Jáhlové placičky s mrkví
Bramborovo-fazolový salát
Kuře / králík na zelenině (nejen) z…
Španělská paella krok za krokem
Přírodní maso se žampiony - minutka
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky