• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Grilovací marináda I.
Napište svůj komentář k receptu

Grilovací marináda I.

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: 10 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Grilovací marináda I.
Grilovací marináda I.
Grilovací marináda I.
Grilovací marináda I.
Grilovací marináda I.
Grilovací marináda I.
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • sůl
    • 3
      lžička rostlinný olej
    • pepř mletý
    • 1
      lžička kečup - jemný
    • 0,50
      ks tymián
    • 0,50
      ks paprika
    • citronová šťáva
    • 0,50
      lžička cukr

Postup přípravy receptu

1
Smícháme všechny přísady a potřeme maso. Přikryjeme a necháme v chladu odpočinout po dobu několika hodin nebo přes noc. Pečeme na středním ohni. Během pečení maso obracíme a potíráme marinádou.

RADA: Tipny na grilování hermelínu i masa

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Grilovaná křidélka v jogurtu

Grilovaná křidélka v jogurtu

Grilovaná kořenová zelenina

Grilovaná kořenová zelenina

Grilovaný losos

Grilovaný losos

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tom... | 14. 9. 2011 13:58

    No vždyť :) bez soli se maso zpětně nenasákne :) Musí ležet v oleji :) :-P

  • Karolína | 22. 7. 2011 21:05

    :-))

  • Karolína | 19. 7. 2011 18:43

    A co přidat pažitku??... :-)

  • David | 25. 4. 2011 01:07

    Myslím že klasickou sůl bych nahradil solí mořskou a místo tymiánu je dobré dát Rozmarýn. :-P :-)

  • Jana V. | 27. 7. 2007 03:28

    S tymiánem nepřežeňte!Já to jednou udělala a pak se nám zdálo,že žvýkáme větve z vánočního stromečku.

  • victor uklizec | 21. 6. 2007 09:48

    je třeba vůbec nepoužívat sůl.! Solíme až na grilu. po přidání jakéhokoliv množství soli maso okamžitě zacne pouštět šťávu.

  • jan poloha | 24. 6. 2006 14:35

    ja bi som pridal este trochu oregana a bazaly a bieleho vina at to ma smrnc

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové Hovězí Kuřecí Krůtí Grilování & BBQ Marinády a grilovací omáčky
Maso Ostatní Grilování Zálivky a omáčky Oběd Večeře Grilování Bez lepku Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Cukr Kečup - jemný Paprika Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněný cop

Plněný cop

Cizrnová polévka s řapíkatým celerem

Cizrnová polévka s řapíkatým celerem

Krtkův dort na plech

Krtkův dort na plech

Makové lívance

Makové lívance

Kakaové palačinky

Kakaové palačinky

Ořechová roláda s piškotovo-kávovou náplní

Ořechová roláda s piškotovo-kávovou…

Houbové kroupy se zelím

Houbové kroupy se zelím

Vepřové se smetanovo-žampionovou omáčkou

Vepřové se smetanovo-žampionovou…

Boloňské fazole pro vegany

Boloňské fazole pro vegany

Doporučujeme

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

269
Kuskus se sušenými rajčaty a fazolkami
Kuskus se sušenými…
119
Boloňské špagety
Boloňské špagety
101
Dosa indická falešná (palačinka), základní recept
Dosa indická falešná …
72
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Bleskové špagety s…
46
Krémová chřestová polévka
Krémová chřestová polévka

Zajímavé články

Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Tohle byly největší ikony 90. let! Jak vypadají dnes?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Hnátková z Okresního přeboru Jaroslava Pokorná (79): Vyrůstala v Kafkově rodině!

Hnátková z Okresního přeboru Jaroslava Pokorná (79): Vyrůstala v Kafkově rodině!

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Horoskop na další týden: Kdo musí přestat utrácet a kdo chytne ve vztahu druhý dech?

Další doporučené recepty:

Grepový salát
Grepový salát
Griliášové kostky
Griliášové kostky
Griliášový krém
Griliášový krém
Grilovaná cibule ve slanině
Grilovaná cibule ve slanině
Grilovaná cuketa
Grilovaná cuketa
Grilovaná domácí pita s hummusem a jarní zeleninou
Grilovaná domácí pita s hummusem a…
  • Recepty.cz
  • Grilovací marináda I.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact