RADA: Tipny na grilování hermelínu i masa
Grilovaná křidélka v jogurtu
Grilovaná kořenová zelenina
Grilovaný losos
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
No vždyť :) bez soli se maso zpětně nenasákne :) Musí ležet v oleji :) :-P
:-))
A co přidat pažitku??... :-)
Myslím že klasickou sůl bych nahradil solí mořskou a místo tymiánu je dobré dát Rozmarýn. :-P :-)
S tymiánem nepřežeňte!Já to jednou udělala a pak se nám zdálo,že žvýkáme větve z vánočního stromečku.
je třeba vůbec nepoužívat sůl.! Solíme až na grilu. po přidání jakéhokoliv množství soli maso okamžitě zacne pouštět šťávu.
ja bi som pridal este trochu oregana a bazaly a bieleho vina at to ma smrnc
Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a…
Kávové slzičky
Vydatná česnečka
Tvarohový lehký koláč II.
Perník z domácí pekárny II.
Masíčko v hermelínu-minutka
Koka dortík - rychle a snadno
Fazolky s Nivou
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros
Hrnková dýňová roláda
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami
Hrušková povidla