• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Gratinovaný losos
Napište svůj komentář k receptu

Gratinovaný losos

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gratinovaný losos
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 50
      g máslo
    • sůl
    • 40
      g eidam sýr
    • pepř mletý
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      sklenice bílé víno
    • 1
      ks citron
    • 1
      kelímek smetana
    • 1
      hrst kopr
    • 4
      plátek losos větší

Postup přípravy receptu

1
Plátky lososa osolíme, opepříme a na másle zprudka osmažíme po obou stranách. Smícháme víno, smetanu, kečup a nastrouhaný sýr. Touto směsí zalijeme plátky lososa a posypeme koprem. Ve vyhřáté troubě zapečeme a hotové zdobíme plátky citronu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gratinovaný losos s chlebovou střídkou

Gratinovaný losos s chlebovou střídkou

Gratinovaný toast se sýrem

Gratinovaný toast se sýrem

Gratinovaný květák

Gratinovaný květák

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • žabža | 29. 11. 2014 16:59

    Sýr na rybu je VRAŽDA!!!!! :'( :'( :'( :'(

  • KaRa | 8. 6. 2011 19:19

    Samotný losos na másle byl vynikající, ale po zapečení nic moc. Losos vysušený a „omáčka“ chuťově nevyhovuje. Škoda, vypadalo to tak lákavě...

  • KaRa | 8. 6. 2011 19:18

    Samotný losos na másle byl vynikající, ale po zapečení nic moc. Losos vysušený a "omáčka" chuťově nevyhovuje. Škoda, vypadalo to tak lákavě...

  • Margesa Kohoutová | 11. 12. 2009 18:58

    Já taky nějak nechápu ten poměr té omáčky. Vůbec to nevypadá jako na fotce. Losos Je ponořenej a vůbec to nevypadá, že by ta omáčka měla houstnout jako na obrázku, jak dlouho to teda mám nechat v tý troubě? Už to tam mám 30 min.a je furt řídká. Nespletla se paní s tím poměrem? nebo ta fotka je z časopisu a ne ze skutečnosti?

  • Pavel Jelinek | 25. 9. 2009 22:25

    Alternativa: na dno zapékací misky jsem naskládal pokrájené předvařené brambory, tím jsem vyřešil přílohu a přebytek šťávy, jinak všechno ostatní podle receptu - dávám 1, je to fakt materiál !! Nevěděl jsem, jak skvěle se dá pracovat s kopem !!

  • Michaela Fukarová | 2. 4. 2009 20:12

    A peče se v troubě přikrytý nebo jen tak?

  • Mila Foglova | 7. 2. 2009 07:51

    mnamka, doporucuji

  • Dana Vorlová | 21. 10. 2008 23:23

    Chutné a výborné. Vyzkoušejte :-)

  • Dana Vorlová | 21. 10. 2008 23:23

    Chutné a výborné. Vyzkoušejte :-)

  • Martin | 16. 2. 2008 12:33

    Nepochopil jsem jednu věc, to množství omáčky na zapékání je na pár plátků dovela velké, má to být zapečené jen z trochou omáčky na mase, nebo normálně celé maso v omáčce? na fotce je jen trocha na mase, proto mne to mate.Díky za info

  • Anonym | 16. 12. 2007 01:03

    misto eidamu je lepsi pouzit parmezana na cerstveho lososa je nejlepsi bazalka...

  • Anonym | 27. 10. 2007 08:39

    Výborné!! Jednoduché, rychlé a až sváteční jídlo. Doporučuji

  • Krovis | 21. 1. 2007 13:54

    ja pouzivam vino bile sumive a je to o moc lepsi

  • ef | 8. 8. 2006 12:10

    Ahoj, mam dotaz. Ikdyz je to asi hloupost. To se osmaží nejdřív na pánvičce a pak se to přendá do nějaký nádoby do trouby?

  • Soňa Jinková | 8. 8. 2006 08:44

    Opravduvýborný recept,jednoduchý a tak chtný...oceňuji i rychlost,takže opravdu pochutnáníčko bez velké námahy...díky za tento supr recept

  • Monika | 21. 3. 2006 07:30

    Tento recept mě a všechny u oběda velmi příjemně překvapil, ani jsme nečekali takovou dobrotu. Navíc je to jednoduché a rychlé.Nemá to chybu.

  • Lenka | 3. 3. 2006 15:40

    Já ryby nejím, ale aby můj přítel nebyl o ně ochuzen, vybrala jsem tento recept a moc si to chválil.

  • Eva | 17. 11. 2005 23:35

    Hm, fakt nic moc.

  • Franto K. | 15. 8. 2005 21:17

    ked sa vratim z norska,tak to vyskusam urobit.ale este sa mi nepodarilo ulovit lososa,hoci kazdy den bicujem more.dnes to bola takmer trojmetrova kosatka,ale v norsku je lov kosatiek zakazany,tak som ju pustil.oblizujte sa zatial aj za mna.

  • Karel Dvořák | 19. 4. 2005 14:34

    No nebylo to nic vzláštního!už jsem jedl lepší jídla.

  • Hanka P. | 6. 2. 2005 20:31

    Bylo to skvělé, právě ten sos s vínem a smetanou byl super!!! Všcihni jsme se olizovali.

  • Kuchařka on-line | 1. 2. 2005 20:41

    Při přípravě ryb je nejvhodnější bílé suché víno.

  • Wanda | 1. 2. 2005 20:20

    jaké bílé víno se má použit? Já mám z vín v kuchyni docela obavy :) Děkuji

  • Kamila | 31. 1. 2005 10:06

    Jak dlouho se má zapékat a na kolik stupňů? Děkuji

  • Martina | 29. 1. 2005 19:58

    Aha zakysaná, já tam dávala ke šlehání ale celá rodina se olizovala až za ušima :-)

  • Martina | 29. 1. 2005 19:45

    Tady ještě jednou já, vyzkoušela sem a byla to taková dobrota.Recept je lehký a pokrm mňam mňam

  • Mr.Jo | 29. 1. 2005 18:03

    Tam ma byt kysana smetana/i kdyz nejsem autor receptu/, ale daleko lepsi je dat misto zakys. smetany bily jogurt/i light/na rybu a pak v troube peceme 200stupnu 12-15 minut.Platky ryby/lososa-salmona/, ale i jinou rybu.Ja ji marinuji pred tepelnou upravou asi 60 minut ve smesi: olivovy olej,sojova omacka nebo teryaki, mlety nebo cerstvy strouhany zazvor a trochu gril.koreni

  • Martina | 22. 1. 2005 13:59

    Tam smetana má být asi obyč, že? Ne zakysaná?

  • Stevo | 24. 12. 2004 13:32

    je to dobry recept hodny na stedrovecerne prestieranie .....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Losos
Maso Rybí Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Citron Eidam sýr Kečup - jemný Kopr Losos Máslo Pepř mletý Smetana Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Marinované buřty

Marinované buřty

Hovězí na houbách II.

Hovězí na houbách II.

Kefírový chléb

Kefírový chléb

Jahodové řezy z Galaretky

Jahodové řezy z Galaretky

Dýňový prívarok

Dýňový prívarok

Hřibová čalamáda tety Liduš

Hřibová čalamáda tety Liduš

Červené zelí s jablky

Červené zelí s jablky

Horké zázvorové smoothie s mrkví

Horké zázvorové smoothie s mrkví

Kuřecí kari se žampiony a zeleninou

Kuřecí kari se žampiony a zeleninou

Doporučujeme

60 minut
Cuketové cannelloni s ricottou

Cuketové cannelloni s ricottou

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

29
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
21
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
20
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
19
Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý domácí kváskový…
17
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Salát z rozbouchnutých okurek: Osvěžující chuťovka, která se stala letním hitem
Salát z rozbouchnutých okurek: Osvěžující…
Zázračná kopřivová semínka: Česká superpotravina, kterou si právě teď můžete nasbírat úplně zadarmo
Zázračná kopřivová semínka: Česká superpotravina,…
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
AHA.cz Anička by slavila 30: Slováček odhalil děsivou pravdu o Dádě

Anička by slavila 30: Slováček odhalil děsivou pravdu o Dádě

Mimibazar Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Dáma.cz Štvou sebe i okolí: Znáte největší puntičkáře podle horoskopu?

Štvou sebe i okolí: Znáte největší puntičkáře podle horoskopu?

Blesk pro ženy Diety postavené na hlavu? Batolecí, osmihodinová či tamponová!

Diety postavené na hlavu? Batolecí, osmihodinová či tamponová!

Ženy.cz Bez kávy ani ránu! Jaké jsou skryté hrozby závislosti na kofeinu?

Bez kávy ani ránu! Jaké jsou skryté hrozby závislosti na kofeinu?

Blesk.cz Zdrcená Marta Kubišová (82): Nemůže pohřbít bratra! „Je to opravdu zvěrstvo,“ hlesla

Zdrcená Marta Kubišová (82): Nemůže pohřbít bratra! „Je to opravdu zvěrstvo,“ hlesla

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy 4 znamení zvěrokruhu, která přehlížejí nevěru: Najdete se?

4 znamení zvěrokruhu, která přehlížejí nevěru: Najdete se?

Další doporučené recepty:

Gratinovaný květák
Gratinovaný květák
Gratinovaný květák
Gratinovaný květák
Gratinovaný lilek a cuketa
Gratinovaný lilek a cuketa
Gratinovaný losos s chlebovou střídkou
Gratinovaný losos s chlebovou střídkou
Gratinovaný toast se sýrem
Gratinovaný toast se sýrem
Grepový salát
Grepový salát
  • Recepty.cz
  • Gratinovaný losos
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact