• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Grahamový s klobásou
Napište svůj komentář k receptu

Grahamový s klobásou

autor: jaja13
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Grahamový s klobásou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      lžička sušené droždí
    • 80
      g grahamová mouka
    • 120
      g žitná chlebová mouka hladká
    • 100
      g pšeničná chlebová mouka
    • 100
      g pšeničná polosvětlá mouka
    • 0,50
      lžíce cukr
    • 2
      lžička sůl
    • 1
      lžíce sušené mléko
    • 1
      špetka kmín
    • 290
      ml voda
    • 1
      lžíce ocet
    • 1
      ks klobása nakrájenáá na kostičky

Postup přípravy receptu

1
Suroviny v tomto pořadí dáme do pekárny (nakrájenou klobásu do zásobníku na semínka). Pečeme na program základní, velikost malý, kůrka střední (Panasonic). Pokud peču tento chleba bez klobásy, přidávám 1 lžíci oleje.
2
Můžete vyzkoušet i tuto úpravu: nechat umíchat a vykynout těsto, těsto po vykynutí vytáhnot z pekárny, na vále rozválet lehce na placku asi 2 cm vysokou, na to jsem poklást maďarskou klobásu rozkrájenou na 4 tenké nudličky a zabalit jako závin, který pak dát zpět do pekárny. Nastavíme pečení a po 1,5 minutě opět vypneme. Necháme kynout 30 minut a pak znovu nastavíme pečení, tentokrát už na 50 minut. Po 50-ti minutách vytáhneme krásný chleba.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Grahamový jemný chléb

Grahamový jemný chléb

Grahamový chléb II.

Grahamový chléb II.

Kroupová polévka s paprikovou klobásou

Kroupová polévka s paprikovou klobásou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 2. 3. 2008 16:46

    Chlieb je veľmi dobrý, zmizol na posedenie :))) Krásne voňal a mal lahodnú chuť. S cviklou po grécky to bola super večera:))) Dávam 1.

  • Lada Kolínská | 23. 5. 2006 09:24

    Tento recept se mi zdá hodně složitý, obzvlášť čtyři druhy mouky! Zkusím jen obyčejnou hladkou mouku v kombinaci se žitnou v poměru 2:1 a přidám klobásu. Uvidíme...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Přílohy, pečivo a luštěniny
Přílohy Moučníky Snídaně Dopolední svačina Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Grahamová mouka Klobása Kmín Ocet Pšeničná chlebová mouka Pšeničná polosvětlá mouka Sůl Sušené droždí Sušené mléko Voda Žitná chlebová mouka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí směs Indie

Kuřecí směs Indie

Vepřové maso ve vlastní šťávě

Vepřové maso ve vlastní šťávě

Italské kuře II.

Italské kuře II.

Rýžový pilaf

Rýžový pilaf

Tvarohová bábovka IV.

Tvarohová bábovka IV.

Americké palačinky s horkými jablky

Americké palačinky s horkými jablky

Hrášková polévka se slaninou

Hrášková polévka se slaninou

Dušené zelí - zadělávané

Dušené zelí - zadělávané

Grilovaná krkovička se zeleným chřestem a dvojím pyré

Grilovaná krkovička se zeleným…

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

69
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Srbské rizoto (ze školní…
33
Salát do ruky
Salát do ruky
30
Zapečené vaječné toasty
Zapečené vaječné toasty
30
Fazolky nakyselo s vejci
Fazolky nakyselo s vejci
22
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Morávková a Malásek: Romantická dovolená skončila v slzách

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

Nový muž Veroniky Žilkové (63): Proč používal jiné jméno! A velká bolest v minulosti

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Další doporučené recepty:

Grahamové rohlíky
Grahamové rohlíky
Grahamový chléb II.
Grahamový chléb II.
Grahamový jemný chléb
Grahamový jemný chléb
Granáty
Granáty
Granola
Granola
Granola s ořechy
Granola s ořechy
  • Recepty.cz
  • Grahamový s klobásou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact