• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Grahamový s klobásou
Napište svůj komentář k receptu

Grahamový s klobásou

autor: jaja13
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Grahamový s klobásou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      lžička sušené droždí
    • 80
      g grahamová mouka
    • 120
      g žitná chlebová mouka hladká
    • 100
      g pšeničná chlebová mouka
    • 100
      g pšeničná polosvětlá mouka
    • 0,50
      lžíce cukr
    • 2
      lžička sůl
    • 1
      lžíce sušené mléko
    • 1
      špetka kmín
    • 290
      ml voda
    • 1
      lžíce ocet
    • 1
      ks klobása nakrájenáá na kostičky

Postup přípravy receptu

1
Suroviny v tomto pořadí dáme do pekárny (nakrájenou klobásu do zásobníku na semínka). Pečeme na program základní, velikost malý, kůrka střední (Panasonic). Pokud peču tento chleba bez klobásy, přidávám 1 lžíci oleje.
2
Můžete vyzkoušet i tuto úpravu: nechat umíchat a vykynout těsto, těsto po vykynutí vytáhnot z pekárny, na vále rozválet lehce na placku asi 2 cm vysokou, na to jsem poklást maďarskou klobásu rozkrájenou na 4 tenké nudličky a zabalit jako závin, který pak dát zpět do pekárny. Nastavíme pečení a po 1,5 minutě opět vypneme. Necháme kynout 30 minut a pak znovu nastavíme pečení, tentokrát už na 50 minut. Po 50-ti minutách vytáhneme krásný chleba.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Grahamový jemný chléb

Grahamový jemný chléb

Grahamový chléb II.

Grahamový chléb II.

Kroupová polévka s paprikovou klobásou

Kroupová polévka s paprikovou klobásou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 2. 3. 2008 16:46

    Chlieb je veľmi dobrý, zmizol na posedenie :))) Krásne voňal a mal lahodnú chuť. S cviklou po grécky to bola super večera:))) Dávam 1.

  • Lada Kolínská | 23. 5. 2006 09:24

    Tento recept se mi zdá hodně složitý, obzvlášť čtyři druhy mouky! Zkusím jen obyčejnou hladkou mouku v kombinaci se žitnou v poměru 2:1 a přidám klobásu. Uvidíme...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Přílohy, pečivo a luštěniny
Přílohy Moučníky Snídaně Dopolední svačina Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Grahamová mouka Klobása Kmín Ocet Pšeničná chlebová mouka Pšeničná polosvětlá mouka Sůl Sušené droždí Sušené mléko Voda Žitná chlebová mouka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Koláčky z listového těsta

Koláčky z listového těsta

Smažené cibulky

Smažené cibulky

Tvarůžková pomazánka speciál

Tvarůžková pomazánka speciál

Kokosové kari s krůtími prsíčky

Kokosové kari s krůtími prsíčky

Jahodový dort se smetanou

Jahodový dort se smetanou

Cibulové vepřové - minutka

Cibulové vepřové - minutka

Hlíva s přírodním masem - minutka

Hlíva s přírodním masem - minutka

Krkovička na hrášku

Krkovička na hrášku

Šťouchané brambory s jarní cibulkou

Šťouchané brambory s jarní cibulkou

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

92
Jablečný Lotus řez - nepečený
Jablečný Lotus řez -…
61
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Trojbarevné tvarohové…
34
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
31
Míchaná vajíčka s avokádem
Míchaná vajíčka s…
20
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Grahamové rohlíky
Grahamové rohlíky
Grahamový chléb II.
Grahamový chléb II.
Grahamový jemný chléb
Grahamový jemný chléb
Granáty
Granáty
Granola
Granola
Granola s ořechy
Granola s ořechy
  • Recepty.cz
  • Grahamový s klobásou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact