• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Gothaj po čínsku
Napište svůj komentář k receptu

Gothaj po čínsku

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gothaj po čínsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      lžíce sádlo
    • 2
      ks cibule větší
    • 300
      g salám
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžíce worcestrová omáčka
    • 1
      lžíce kari
    • 1
      lžička orientální koření
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      sklenice moravský salát nebo bílé zelí a paprika na nudličky

Postup přípravy receptu

1
Na sádle zpěníme cibuli, přidáme lžíci kari vegety, lžičku papriky a necháme rozpustit, přidáme nakrájený salám na nudličky a osmahneme. Přichutíme omáčkami a nakonec přidáme sklenici moravského salátu nebo nakrájené zelí s paprikou a 15 minut dusíme. Příloha: rýže.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gothaj v jogurtovém těstíčku

Gothaj v jogurtovém těstíčku

Kotlety po čínsku

Kotlety po čínsku

Míchaná zelenina po čínsku

Míchaná zelenina po čínsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • fuj | 3. 8. 2013 15:01

    fuj

  • Petr | 6. 5. 2013 19:32

    Správně je Worcester (viď láhev!).

  • Vašek | 9. 1. 2013 20:59

    Tak tohle je hnus k poblití! Nejlepší je namrdat na talíř hromadu gothaje a zalejt to sojovkou a vegetou. Tyhle lidi by neměli vařit, jinak někomu způsobí vážnou žaludeční újmu!

  • Věra | 13. 9. 2006 11:05

    Sísa máte pravdu....přesně tak. Pokud nemám čerstvou zeleninu dávám sterilovanou. Lepší je však nakrájet na jemné nudličky (nejlépe v robotu) zelí a papriku a dát podust, zelenina krásně povolí. Je to opravdu rychlé, dobré a levné jídlo.

  • Sísa | 13. 9. 2006 10:53

    Moravský salát je sterilovaná zelenina?A to zelí a paprika je syrové?

  • Katarína Búziková | 8. 4. 2006 09:06

    Tento recept poznám 20 rokov a vždy sme si veľmi pochutili.Je pravda,že sme ho robievali,keďsme boli na tom finančne horšie ako dnes,ale chystám sa znova toto výborne jedlo urobiť.Moja 10ročná dcéra ho ešte nepozná.

  • Pavlína | 13. 1. 2005 14:31

    Moc jsme si pochutnali, chválím recept.

  • Alena | 11. 11. 2004 09:09

    Přidala jsem do osmažené cibulky pár nakrájených žampiónů a do podušeného salámu jsem přidala bílé zelí a zelenou papriku je to moc dobrý dík

  • Jana H. | 16. 10. 2004 15:46

    Toto jídlo také občas dělám, jen nedávám moravský salát ani papriky. I když je to pro "chudé", což v dnešní době máte pravdu, je to dobré. My k tomu máme rádi chleba. Je to dobrá a rychlá večeře.

  • Pešek | 9. 6. 2004 09:39

    Gothaj s cibulí a octem není špatný, ale tahle čína pro "chudé" je ryhlá a moc dobrá...pokud není někdo líný Honza a nevadí mu, když se chvíli trápí u plotny...

  • Honza | 8. 6. 2004 22:45

    Tak to si ten gothaj dám raději s octem a s cibulí ...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kari Moravský salát Orientální koření Paprika - sladká Pepř mletý Sádlo Salám Sojová omáčka Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dobré košíčky

Dobré košíčky

Jablkový koláč s pudinkem

Jablkový koláč s pudinkem

Zapékaná zelenina

Zapékaná zelenina

Maďarská variace

Maďarská variace

Vepřové nudličky zase jinak

Vepřové nudličky zase jinak

Mřížková tvarohová buchta

Mřížková tvarohová buchta

Steak z roštěnce s bylinkovým máslem

Steak z roštěnce s bylinkovým máslem

Červená čočka se zeleninou (salát)

Červená čočka se zeleninou (salát)

Banánové muffinky

Banánové muffinky

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

62
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Srbské rizoto (ze školní…
38
Domácí lučina
Domácí lučina
35
Knedlíky s dušenými jablíčky / hruškami
Knedlíky s dušenými…
32
Bleskové kuře na paprice
Bleskové kuře na paprice
31
Fazolky nakyselo s vejci
Fazolky nakyselo s vejci

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Zemřel Oldo Hlaváček (†91) z pořadu Vtipnější vyhrává: Covidová doba ho semlela!

Zemřel Oldo Hlaváček (†91) z pořadu Vtipnější vyhrává: Covidová doba ho semlela!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

  • Recepty.cz
  • Gothaj po čínsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact