• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Gothaj po čínsku
Napište svůj komentář k receptu

Gothaj po čínsku

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gothaj po čínsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      lžíce sádlo
    • 2
      ks cibule větší
    • 300
      g salám
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžíce worcestrová omáčka
    • 1
      lžíce kari
    • 1
      lžička orientální koření
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      sklenice moravský salát nebo bílé zelí a paprika na nudličky

Postup přípravy receptu

1
Na sádle zpěníme cibuli, přidáme lžíci kari vegety, lžičku papriky a necháme rozpustit, přidáme nakrájený salám na nudličky a osmahneme. Přichutíme omáčkami a nakonec přidáme sklenici moravského salátu nebo nakrájené zelí s paprikou a 15 minut dusíme. Příloha: rýže.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gothaj v jogurtovém těstíčku

Gothaj v jogurtovém těstíčku

Kotlety po čínsku

Kotlety po čínsku

Míchaná zelenina po čínsku

Míchaná zelenina po čínsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • fuj | 3. 8. 2013 15:01

    fuj

  • Petr | 6. 5. 2013 19:32

    Správně je Worcester (viď láhev!).

  • Vašek | 9. 1. 2013 20:59

    Tak tohle je hnus k poblití! Nejlepší je namrdat na talíř hromadu gothaje a zalejt to sojovkou a vegetou. Tyhle lidi by neměli vařit, jinak někomu způsobí vážnou žaludeční újmu!

  • Věra | 13. 9. 2006 11:05

    Sísa máte pravdu....přesně tak. Pokud nemám čerstvou zeleninu dávám sterilovanou. Lepší je však nakrájet na jemné nudličky (nejlépe v robotu) zelí a papriku a dát podust, zelenina krásně povolí. Je to opravdu rychlé, dobré a levné jídlo.

  • Sísa | 13. 9. 2006 10:53

    Moravský salát je sterilovaná zelenina?A to zelí a paprika je syrové?

  • Katarína Búziková | 8. 4. 2006 09:06

    Tento recept poznám 20 rokov a vždy sme si veľmi pochutili.Je pravda,že sme ho robievali,keďsme boli na tom finančne horšie ako dnes,ale chystám sa znova toto výborne jedlo urobiť.Moja 10ročná dcéra ho ešte nepozná.

  • Pavlína | 13. 1. 2005 14:31

    Moc jsme si pochutnali, chválím recept.

  • Alena | 11. 11. 2004 09:09

    Přidala jsem do osmažené cibulky pár nakrájených žampiónů a do podušeného salámu jsem přidala bílé zelí a zelenou papriku je to moc dobrý dík

  • Jana H. | 16. 10. 2004 15:46

    Toto jídlo také občas dělám, jen nedávám moravský salát ani papriky. I když je to pro "chudé", což v dnešní době máte pravdu, je to dobré. My k tomu máme rádi chleba. Je to dobrá a rychlá večeře.

  • Pešek | 9. 6. 2004 09:39

    Gothaj s cibulí a octem není špatný, ale tahle čína pro "chudé" je ryhlá a moc dobrá...pokud není někdo líný Honza a nevadí mu, když se chvíli trápí u plotny...

  • Honza | 8. 6. 2004 22:45

    Tak to si ten gothaj dám raději s octem a s cibulí ...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kari Moravský salát Orientální koření Paprika - sladká Pepř mletý Sádlo Salám Sojová omáčka Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněná bageta

Plněná bageta

Jehněčí plec pečená

Jehněčí plec pečená

Zapékaná zelenina se sýrem

Zapékaná zelenina se sýrem

Bábovka z marmelády (džemu)

Bábovka z marmelády (džemu)

Vepřové na pomerančích

Vepřové na pomerančích

Cuketa z trouby

Cuketa z trouby

Bezmasá žampionová směs s mozzarellou

Bezmasá žampionová směs s mozzarellou

(Ne)alkoholické Mojito / Koktejly

(Ne)alkoholické Mojito / Koktejly

Izraelský hummus

Izraelský hummus

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

111
Jednoduché rybízové muffiny / koláč
Jednoduché rybízové…
48
Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou
Perníkový koláč s ovocem…
28
Klasické lečo
Klasické lečo
19
Vepřové na houbách
Vepřové na houbách
19
Marinované řecké kuře
Marinované řecké kuře

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Blesk.cz Překvapení na letním mejdanu hvězd! Dorazil i zraněný Janek Bartoška

Překvapení na letním mejdanu hvězd! Dorazil i zraněný Janek Bartoška

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

  • Recepty.cz
  • Gothaj po čínsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact