• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty a parmazánem
Napište svůj komentář k receptu

Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty a parmazánem

autor: AnetkaTom
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 129
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty a parmazánem
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty a parmazánem
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty a parmazánem
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty a parmazánem
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty a parmazánem
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty a parmazánem
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty a parmazánem
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 500
      g gnocchi
    • 150
      g anglická slanina
    • 1
      ks červená cibule až 2 cibule
    • 6
      ks sušená rajčata dle chuti
    • 50
      g parmazán dle chuti
    • olivový olej
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Dáme vařit vodu na Gnocchi a uvaříme je dle návodu.
2
Na troše olivového necháme cibuli zesklovatět, pak přidáme slaninu nakrájenou na drobné kousky a chvíli povaříme.
3
Pak přidáme sušená rajčata nakrájená na plátky a opět povaříme.

RADA: Jak prodloužit trvanlivost sýrů a jiných potravin

4
Gnocchi procedíme a přidáme na pánev k ostatním surovinám. Promícháme a povaříme. Lehce osolíme a opepříme. Nakonec vše servírujeme na talíře. Posypeme nastrouhaným parmazánem (hodně :) ) a můžeme podávat.

RADA: Rychlé obědy do krabičky

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gnocchi alla casa

Gnocchi alla casa

Gnocchi se sýrovou omáčkou

Gnocchi se sýrovou omáčkou

Gnocchi z batátů s pestem z kadeřávku

Gnocchi z batátů s pestem z kadeřávku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Daxxy Fox | 27. 9. 2020 03:58

    Trochu jsem si recept musel upravit (u nás mají hrozně drahé sušené rajčata) takže jsem tam dal čerstvá. Dokořenil jsem to trochou majoránky, špetkou česneku a pro zpestření i špetku chili. Ještě teď se olizuju za ušima.

  • AnetkaTom
    AnetkaTom | 19. 5. 2017 20:33

    Tento recept jsem dnes okoukal v jedné restauraci ve Slatiňanech. Večer jsem uvařil a chutnalo to celé rodině.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Noky Těstoviny & rizota Gnocchi
Oběd Večeře Vaření Restování Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Červená cibule Gnocchi Olivový olej Parmazán Pepř mletý Sůl Sušená rajčata

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Králík - slintající soused

Králík - slintající soused

Pomazánka z cizrny

Pomazánka z cizrny

Celerový salát s jablkem

Celerový salát s jablkem

Kuřecí maso na řecký způsob

Kuřecí maso na řecký způsob

Malinovo-jahodové muffiny

Malinovo-jahodové muffiny

Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou

Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou

Noky se špenátem

Noky se špenátem

Adžika směs z mletého masa

Adžika směs z mletého masa

Krůtí roláda pečená se švestkami

Krůtí roláda pečená se švestkami

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

38
Čokoládový závin - nejrychlejší
Čokoládový závin -…
32
Zapečená plněná rajčata
Zapečená plněná rajčata
25
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
22
Bezlepkové koláče
Bezlepkové koláče
18
Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky
Jablečné / Hruškové…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Televizní ceny Emmy ovládl Adolescent! Kdo získal další ocenění?

Televizní ceny Emmy ovládl Adolescent! Kdo získal další ocenění?

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Gnocchi s listovým špenátem
Gnocchi s listovým špenátem
Gnocchi s rajčatovo-smetanovou omáčkou a cuketou
Gnocchi s rajčatovo-smetanovou omáčkou…
Gnocchi s tuňákem
Gnocchi s tuňákem
Gnocchi se slaninou, špenátem a sýrovou omáčkou
Gnocchi se slaninou, špenátem a sýrovou…
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Gnocchi se šlehačkou, slaninou a šalvějí
Gnocchi se šlehačkou, slaninou a šalvějí
  • Recepty.cz
  • Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty a parmazánem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact