• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Gnocchi Quattro Formaggi
Napište svůj komentář k receptu

Gnocchi Quattro Formaggi

autor: Katull
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gnocchi Quattro Formaggi
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks brambory velké
    • 1
      ks vejce
    • hladká mouka dle potřeby
    • 80
      g brie - sýr
    • 80
      g gorgonzola
    • 80
      g ementál
    • 80
      g parmazán
    • 2
      dl mléko dle potřeby
    • 1
      ks žloutek

Postup přípravy receptu

1
Brambory uvaříme ve slupce, ještě za tepla oloupeme a nastrouháme na válu. Doprostřed vyklepneme vejce, osolíme a postupně přisypáváme prosátou mouku. Vytvoříme těsto, ne moc husté, jen tak, aby se nelepilo. Z těsta uděláme válečky 
o průměru asi 3 cm a nakrájíme na noky dlouhé 3 - 4cm, které uvaříme v osolené vodě. Jakmile vyplavou na povrch, jsou vařené.
2
Sýry nakrájené na větší kousky necháme 15 minut odležet v mléce. Po uplynulé době je i s mlékem rozpustíme ve vodní lázni, nakonec přidáme žloutek, který zahustí směs. Uvařené gnocchi podáváme se sýrovou omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Penne quattro formaggi

Penne quattro formaggi

Pizza Quattro Formaggi

Pizza Quattro Formaggi

Gnocchi s gorgonzolou a hruškou

Gnocchi s gorgonzolou a hruškou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • urubovasabina | 24. 6. 2014 12:03

    To že je tento recept možná z někama"stáhlý,nebo opsaný,slovo od slovo" nemění nic na tom že je výborný :)

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:31

    Je to nespravedlivé, že? Takový je život :-X

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:31

    Je to nespravedlivé, že? Takkový je život :-X

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:30

    Zkusím to :-|

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:29

    Já vím :'( O:-)

  • Katull
    Katull | 27. 10. 2013 19:29

    Díky za komentář i za radu :-)

  • veronika | 13. 5. 2012 20:06

    Dost trapné kopírovat recepty - tohle je s italem v kuchyni a nevyměnila jsi v stupu ani slovo, aby to znělo věrohodněji, fakt hloupé :'(

  • Petr Jaroš | 13. 6. 2011 14:10

    Doporučim do toho přidat buď nakrájená rajčata,nebo jádra z ořechů.Vynikajicí recept.

  • Katull
    Katull | 10. 3. 2011 16:50

    Díky. . .i mě to chutná !! Ta Qattro Formági je skvělá !! Můžeš to zkusit, něco tradičního italského. . . :-\

  • Adriana | 10. 3. 2011 16:45

    Mňam gnochci, italská speicalita a ještě se sýrovou omáčkou Qattro Formagi, to musí být dobré. . .fajn recept !! Ještě lepší by byla třeba rajčata k tomu nebo něco jiného italského. . . ;-)

  • nnln | 9. 3. 2011 18:36

    no jasně.. protože ve škole to nikdo neřeší.. ty obrázky si klidně můžeš stáhnout, ale podle autorského zákona je nesmíš šířit dál. což znamená, že si je do prezentace sice dát můžeš, ale neměla bys ji nikde ukazovat, ale to by ta prezentace ztratila smysl:) ve škole tohle nikdo neřeší, ale kdyby se ta prezentace dostala někam dál, kde by ji třeba viděl autor, to už bys mohla mít problém. takže stáhnout klidně, ale nešířit..

  • Katull
    Katull | 9. 3. 2011 18:31

    Především google je vyhledávač to ano !! Ale obrázky se z něj kopírují též. .. například ve škole si obrázky stahujeme také když je vkládáme do prezentací. . . ;-)

  • Jarka O. | 7. 3. 2011 18:13

    U každé fotky, na kterou si na googlu najedeš, máš její adresu, původ. Pořád nechápeš, že Google funguje jen jako vyhledávač :-[

  • Klára K. | 7. 3. 2011 17:36

    Bolo by originálnejšie, keby ste sem dávali Vami vytvorené a tým pádom aj odskúšané recepty

  • Katull
    Katull | 7. 3. 2011 17:20

    Nechápu. . .pokud jsem stahovala nějaké fotky, tak jedině z googlu !! A nebudu už to řešit !! na žádném italianfoodnet jsem nebyla!!

  • mlsnaholka | 6. 3. 2011 21:05

    A fotka je opět z cizího webu, tentokrát italianfoodnet

  • Klára K. | 6. 3. 2011 21:03

    Recept ešte čaká na schválenie a už je medzi "Vyskúšajte také" Ako to vlastne je?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Z brambor Listopad Oběd Večeře Vaření Dietní Vegetariáni Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Brie - sýr Ementál Gorgonzola Hladká mouka Mléko Parmazán Vejce Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsíčka Nenasyta

Kuřecí prsíčka Nenasyta

Valašská zelňačka s houbami

Valašská zelňačka s houbami

Neskutečně žravé kuře

Neskutečně žravé kuře

Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)

Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)

Mletý sýrový řízek s uzeným masem

Mletý sýrový řízek s uzeným masem

Tuňáková pomazánka bez majonézy

Tuňáková pomazánka bez majonézy

Špenátová omáčka

Špenátová omáčka

Noky se špenátem

Noky se špenátem

Kokosové řezy - krémové s polevou

Kokosové řezy - krémové s polevou

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Bleskové kuře na paprice
Bleskové kuře na paprice
17
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
17
Staročeské zelí s kroupami a uzeným
Staročeské zelí s…
16
Kdoulová polévka s kokosem
Kdoulová polévka s…

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Farářka ze StarDance Kopecká: Léčí zraněnou partnerku!

Farářka ze StarDance Kopecká: Léčí zraněnou partnerku!

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

  • Recepty.cz
  • Gnocchi Quattro Formaggi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact