Dip z pečeného česneku
Dip z karamelizované cibule
Pepřový dip
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
delala jsem k masovemu fondue
Můžete jej podávat k masu, pečivu nebo zelenině. Chuti a fantazii se meze nekladou.
Docela by mě zajímalo jakou přílohu k tomu
Pomazánka ze sardinek
Vepřové koleno v zelí
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Tmavý čokoládový koláč
Lístkoví šnečci s marmeládou
Bramboračka naší babičky
Pomazánka z "vepřovky"
Hovězí kližka se smetanovou houbovou…
Smetanovo - čokoládový dort
Citronové těstoviny s hráškem a…
Znojemské okurky
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rychlý borůvkový koláč
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…