• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Frittata s pečeným lilkem
Napište svůj komentář k receptu

Frittata s pečeným lilkem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Frittata s pečeným lilkem
Frittata s pečeným lilkem
Frittata s pečeným lilkem
Frittata s pečeným lilkem
Frittata s pečeným lilkem
Frittata s pečeným lilkem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Frittata s pečeným lilkem je skvělou večeří do pracovního týdne. Její příprava vám nezabere více jak půl hodinky a dozajista si pochutná celá rodina.

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks lilek střední
    • olivový olej
    • 500
      g brambory menší a uvařené ve slupce
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks červená paprika
    • 8
      ks vejce
    • 100
      g sýr feta
    • 2
      ks jarní cibulka
    • sůl a pepř

Postup přípravy receptu

1
Lilek pokrájejte podélně na čtvrtiny a každý kus pak ještě přepulte. Kusy lilku rozložte na plech vyložený pečicím papírem a dobře potřete olejem. Pečte v troubě předehřáté na 200 °C asi 20 minut.
2
Očistěte zbylou zeleninu. Brambory pokrájejte na kolečka, cibuli na klínky, papriku na kousky. Ve větší pánvi vhodné do trouby rozpalte asi 2 lžíce oleje, orestujte papriky s cibulí, asi 4 minuty, přidejte brambory a restujte, dokud nezačnou zlátnout, vše osolte a opepřete.

RADA: Krájení cibule

3
V misce vidličkou rozšlehejte vejce, osolte je, opepřete a vlijte do pánve. Na středním plameni nechte vejce lehce ztuhnout. Do polotuhých vajec zatlačte pečené kusy lilku a dejte asi na 5 minut dopéct do trouby pod gril. Podávejte s nadrobenou fetou a nasekanou jarní cibulkou.

RADA: Uchovávání sýrů

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Frittata s rýží, hráškem a žampiony

Frittata s rýží, hráškem a žampiony

Frittata s jarní cibulkou a hráškem

Frittata s jarní cibulkou a hráškem

Papriková frittata

Papriková frittata

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: FOOD Vegetariánské a zdravé
Pečení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červená paprika Cibule Jarní cibulka Lilek Olivový olej Sůl Sýr feta Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Husa po staročesku

Husa po staročesku

Obalované koblížky

Obalované koblížky

Kakaové řezy s tvarohem a jablky

Kakaové řezy s tvarohem a jablky

Vepřové maso ve vlastní šťávě

Vepřové maso ve vlastní šťávě

Brokolicový salát s nivou II.

Brokolicový salát s nivou II.

Jogurtovo-švestkový koláč

Jogurtovo-švestkový koláč

Panenka se šalotkou

Panenka se šalotkou

Volské oko v chlebu

Volské oko v chlebu

Debrecínská polévka se zeleninou

Debrecínská polévka se zeleninou

Doporučujeme

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

30 minut
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem

Krupicový dezert se švestkovým…

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

38
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
32
Plec pečená (nejen) se zelím
Plec pečená (nejen) se…
28
Kuřecí vývar s ořechovými nudlemi
Kuřecí vývar s…
26
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
25
Štrúdl s hroznovým vínem
Štrúdl s hroznovým vínem

Zajímavé články

Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
AHA.cz Verdikt soudu v případu Dopita a Soukup: Hanychová vzteky bez sebe

Verdikt soudu v případu Dopita a Soukup: Hanychová vzteky bez sebe

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Stylově v dešti: Ultra trendy bundy a kabátky v barvách sezony, které vás nenechají zmoknout!

Stylově v dešti: Ultra trendy bundy a kabátky v barvách sezony, které vás nenechají zmoknout!

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Zpěvačka Marta Kubišová (82) se dočkala velké pocty: Vychází na známkách!

Zpěvačka Marta Kubišová (82) se dočkala velké pocty: Vychází na známkách!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Mysterium podzimních barev: Jak ovlivňují váš život, sexualitu i duševní zdraví?

Mysterium podzimních barev: Jak ovlivňují váš život, sexualitu i duševní zdraví?

Další doporučené recepty:

Frittata
Frittata
Frittata
Frittata
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Frittata s rýží, hráškem a žampiony
Frittata s rýží, hráškem a žampiony
Friulské frico
Friulské frico
FRUIT PAMP MOON
FRUIT PAMP MOON
  • Recepty.cz
  • Frittata s pečeným lilkem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact