• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Frankfurtská polévka s hlívou
Napište svůj komentář k receptu

Frankfurtská polévka s hlívou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 40
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Frankfurtská polévka s hlívou
Frankfurtská polévka s hlívou
Frankfurtská polévka s hlívou
Frankfurtská polévka s hlívou
Frankfurtská polévka s hlívou
Frankfurtská polévka s hlívou
Frankfurtská polévka s hlívou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 250
      g hlíva ústřičná
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks kořen petržele nebo kousek celeru
    • 1
      ks cibule velká
    • 2
      stroužek česnek
    • sádlo nebo olej
    • 200
      g párky ve střívku (vídeňské, jemné...)
    • 4
      ks brambory cca
    • 1
      lžíce paprika - sladká (lze smíchat s troškou pálivé)
    • drcený kmín dle chuti
    • 1
      lžíce majoránka
    • pepř mletý dle chuti
    • sůl dle chuti
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 1,50
      l vývar nebo voda, cca

Postup přípravy receptu

1
Na sádle nebo oleji necháme společně s pokrájenými párky zesklovatět cibuli, přidáme nastrouhanou zeleninu a ještě krátce smažíme. Přidáme osmažit na nudličky pokrájenou hlívu a nastrouhaný česnek. Pak směs zaprášíme paprikou a moukou, ještě krátce orestujeme a zalijeme vývarem. Přidáme koření dle chuti, na kostičky pokrájené brambory, osolíme a vaříme do změknutí brambor. Před podáváním ještě dochutíme dle vlastní chuti.
2
Podáváme s čerstvým pečivem, můžeme dozdobit nasekanou petrželkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Frankfurtská polévka II.

Frankfurtská polévka II.

Frankfurtská polévka

Frankfurtská polévka

Frankfurtská polévka - smetanová

Frankfurtská polévka - smetanová

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana | 29. 9. 2016 11:40

    Byla výborná, takže určitě nebyla naposledy <:-) :-* :-) ;-) :-* O:-) :-)) <3 :-))

  • Fidla | 13. 5. 2016 16:09

    Senzační recept, určitě jí budu dělat i dál.

  • Petra | 9. 5. 2015 10:38

    Mód dobrá, děkuji :)

  • Nikola | 3. 1. 2015 13:17

    Výborná polévka :-)

  • Denisa Kalábová | 13. 10. 2014 10:53

    Polévka je to opravdu suprová, přítel si dvakrát přidal a já měla strach, že si ani nedám.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Frankfurská Brambory Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Pokrmy Polévky Z brambor Z hub Uzeniny Oběd Svačina Večeře Vaření Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Drcený kmín Hladká mouka Hlíva ústřičná Kořen petržele Majoránka Mrkev Paprika - sladká Párky Pepř mletý Sádlo Sůl Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené filé po cikánsku

Zapečené filé po cikánsku

Zázvorový čaj II.

Zázvorový čaj II.

Jogurtový chléb

Jogurtový chléb

Škvarkové pagáčky

Škvarkové pagáčky

Hustá bramboračka

Hustá bramboračka

Eintopf s červenou řepou

Eintopf s červenou řepou

Kuře pečené na bramboráku

Kuře pečené na bramboráku

Plněné papriky s knedlíkem

Plněné papriky s knedlíkem

Pikant salát

Pikant salát

Doporučujeme

35 minut
Pórkový krém s gorgonzolou

Pórkový krém s gorgonzolou

40 minut
Malinová vosí hnízda

Malinová vosí hnízda

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

40 minut
Rafaelo kuličky

Rafaelo kuličky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

60 minut
Vosí hnízda

Vosí hnízda

180 minut
Vláčná máslová vánočka

Vláčná máslová vánočka

40 minut
Ořechy s krémem

Ořechy s krémem

Poslední sledované recepty

84
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
30
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
20
Kuskus se zeleninou a tuňákem
Kuskus se zeleninou a…
19
Karamelový  krém
Karamelový krém

Zajímavé články

Tvrdé perníčky? Díky těmto trikům vám krásně změknou
Tvrdé perníčky? Díky těmto trikům vám krásně…
Vosí hnízda 5x jinak: Klasická, malinová, s čokoládou, ořechy i netradiční s mákem
Vosí hnízda 5x jinak: Klasická, malinová, s…
Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři, které zasytí a zahřejí
Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři,…
Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v papilotě. Takhle vám bude chutnat i na Vánoce
Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v…
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které chutnají jako marcipán: Upečte si ricciarelli!
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které…
AHA.cz Dejdar se chvěje hrůzou: Je to přehlídka zloby a nenávisti

Dejdar se chvěje hrůzou: Je to přehlídka zloby a nenávisti

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Velký horoskop na rok 2026: Zjistěte, co vás čeká v lásce, práci i financích

Velký horoskop na rok 2026: Zjistěte, co vás čeká v lásce, práci i financích

Ženy.cz Být single může být hard. 10 problémů, které si zadaní neuvědomují

Být single může být hard. 10 problémů, které si zadaní neuvědomují

Blesk.cz Vánoční koncert hvězd na Žofíně: Margita plakal za Haničku!

Vánoční koncert hvězd na Žofíně: Margita plakal za Haničku!

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Další doporučené recepty:

Frankfurtská polévka
Frankfurtská polévka
Frankfurtská polévka - smetanová
Frankfurtská polévka - smetanová
Frankfurtská polévka II.
Frankfurtská polévka II.
Frankfurtská polévka s houbami
Frankfurtská polévka s houbami
Františky
Františky
Fregola alla campidanesee
Fregola alla campidanesee
  • Recepty.cz
  • Frankfurtská polévka s hlívou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact