• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Francouzské piškoty s ovocem
Napište svůj komentář k receptu

Francouzské piškoty s ovocem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Francouzské piškoty s ovocem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g mleté mandle
    • 450
      g moučkový cukr
    • 200
      g cukr krupice
    • 60
      g bílek
    • ovoce drobné: maliny, ostružiny, borůvky, lesní jahody
  • Krém
    • 500
      ml smetana ke šlehání
    • 50
      g cukr krupice
    • 30
      g kakao

Postup přípravy receptu

1
**Piškoty:** Bílky s krupicovým cukrem vyšleháme, vsypeme mandlový prášek s moučkovým cukrem a dobře spojíme. Mícháme, až se hmota začne lesknout, a pak nastříkáme cukrářským sáčkem s hladkou trubičkou na silikonový plát nebo pečící papír. Necháme hodinu oschnout a pečeme v předehřáté troubě 12 minut při 150°C - dorůžova.
2
**Krém:** Smetanu s cukrem přivedeme k varu, přidáme kakao a povaříme. Necháme do druhého dne v chladničce, pak vyšleháme. Piškoty plníme krémem a drobným ovocem.
3
**Zdroj:** Národní tým kuchařů ČR
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Francouzské toasty s červeným ovocem

Francouzské toasty s červeným ovocem

Karamelové řezy s piškoty

Karamelové řezy s piškoty

Kakaové řezy s piškoty

Kakaové řezy s piškoty

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mirka | 20. 10. 2011 08:12

    Paní Simčo S., budíte dojem, že úči jsou vzorem netaktnosti. Pokárat se dá i za zavřenými dveřmi. Navíc se mi nelíbí Vaše tykání autorovi a Vaše překlepy. Než dám lidem cokoli přečíst, hledím si své bezchybnosti. Hezký den, Vaše kolegyně.

  • Simča S.
    Simča S. | 18. 3. 2011 14:06

    Jirko, budu ošklivá, ale úča se nezapře: VŽDY po tečce, čárce a pod MÁŠ dát mezeru :-), ¨Tak je norma pro psaní na stroji (počítači). Přiznám se, že mne to fakt tlučedo očí, ale zatím jsem vždycky zkousla jatyk... :-)

  • pippiva
    pippiva | 18. 3. 2011 11:17

    ...verne :-D

  • pippiva
    pippiva | 18. 3. 2011 11:17

    Jirko,v poznamkach k ingrediencim musis po carce dat mezeru,jinak pak fotka prekryva mnozstvi.Mne uz se to taky stalo,tak poucuji... 8-) ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Dezerty Pečení Chlazení Šlehání Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krupice Kakao Mleté mandle Moučkový cukr Ovoce Smetana ke šlehání
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Boršč bez masa

Boršč bez masa

Krůtí prsíčka podle hospodskýho

Krůtí prsíčka podle hospodskýho

Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou

Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou

Pikantní pečené kuře na rajčatech

Pikantní pečené kuře na rajčatech

Pečené kuře na zelí s medem

Pečené kuře na zelí s medem

Quiche s tuňákem a cibulí

Quiche s tuňákem a cibulí

Kuře (nejen) na zelí

Kuře (nejen) na zelí

Hrnková buchta s ovocem

Hrnková buchta s ovocem

Kotlety v omáčce s hlívou

Kotlety v omáčce s hlívou

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

346
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
111
Dortový korpus pro začátečníky
Dortový korpus pro…
62
Rýže s mletým hovězím z bambusového sítka
Rýže s mletým hovězím z…
45
Jemnický řízek v bramboráku
Jemnický řízek v…
36
Zapečené vaječné toasty
Zapečené vaječné toasty

Zajímavé články

Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
AHA.cz Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Mimibazar Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Robert Redford: V posteli byl nejlepší, ze všeho nejvíce miloval ale samotu!

Robert Redford: V posteli byl nejlepší, ze všeho nejvíce miloval ale samotu!

Ženy.cz Krize středního věku? Muži jsou borci a ženy trapné, ale proč?

Krize středního věku? Muži jsou borci a ženy trapné, ale proč?

Blesk.cz Zemřel ikonický herec Robert Redford (†89): Detaily jeho smrti!

Zemřel ikonický herec Robert Redford (†89): Detaily jeho smrti!

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

  • Recepty.cz
  • Francouzské piškoty s ovocem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact