• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Francouzská cibulačka z pomalého hrnce
Napište svůj komentář k receptu

Francouzská cibulačka z pomalého hrnce

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 270 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Francouzská cibulačka z pomalého hrnce
Francouzská cibulačka z pomalého hrnce
Francouzská cibulačka z pomalého hrnce
Francouzská cibulačka z pomalého hrnce
Francouzská cibulačka z pomalého hrnce
Francouzská cibulačka z pomalého hrnce
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks cibule žlutá
    • 4
      lžíce máslo
    • 2
      lžíce česnek prolisovaný
    • 1
      l hovězí vývar
    • 1
      ks bobkový list
    • 8
      plátek francouzský chléb nebo bageta
    • 8
      plátek sýr švýcarský

Postup přípravy receptu

1
Vložte máslo a cibuli nakrájenou na tenká kolečka do velké pánve nebo hrnce, rozpalte na středně vysokou teplotu a 10 minut restujte, dokud nebude cibule sklovitá a nezačne pomalu hnědnout. Přikryjte pokličkou na 5 minut a nechte ještě trochu zkaramelizovat.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Cibuli přesuňte do pomalého hrnce. Přidejte česnek, vývar a bobkový list. Zakryjte a vařte na stupeň "HIGH", tedy rychlé vaření 3-4 hodiny nebo na stupeň "LOW", tedy vaření na mírnějším stupni, 6-8 hodin. Pokud necháte polévku v hrnci o hodinu nebo dvě více, tedy až 10 hodin, než přijdete z práce, nic se nestane.
3
Přibližně 20-30 minut před servírováním předehřejte troubu na 210 °C. Na plech položte plátky bílé bagety a pečte z jedné strany 5 minut a dalších 5 minut z druhé strany. Vyndejte z trouby ven a nechte stranou.

RADA: Zkuste domácí francouzskou bagetu

4
Misky, které jsou vhodné na zapékání, naplňte polévkou, navrch položte dva plátky švýcarského sýru a zapékejte cca 10 minut, dokud není sýr měkký. Polévku podávejte s křupavým opečeným chlebem nebo bagetou a nasekanou petrželkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Segedínský guláš z pomalého hrnce

Segedínský guláš z pomalého hrnce

Masové kuličky v rajčatové omáčce z pomalého hrnce

Masové kuličky v rajčatové omáčce z…

Francouzská gratinovaná cibulačka

Francouzská gratinovaná cibulačka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Hovězí vývar
Oběd Večeře Dietní Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Francouzský chléb Hovězí vývar Máslo Sýr

Brokolicová polévka se smetanou

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečená vepřová panenka v listovém těstě

Zapečená vepřová panenka v listovém…

Prezidentský guláš II.

Prezidentský guláš II.

Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka

Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka

Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli

Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli

Tiramisu s banánem

Tiramisu s banánem

Zapečené brambory s cuketou a třemi sýry

Zapečené brambory s cuketou a třemi…

Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem

Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem

Bramborové hrudky - smažené

Bramborové hrudky - smažené

Chobotničky ze špaget

Chobotničky ze špaget

Doporučujeme

20 minut
Čočkový dhál

Čočkový dhál

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Brokolicová polévka se smetanou

Poslední sledované recepty

140
Ostružinový džem s jahodami
Ostružinový džem s…
84
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská brokolice…
78
Masové špízy s bramborami
Masové špízy s bramborami
76
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
49
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
AHA.cz Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ženy.cz Lidi, vzpamatujte se! Proč už nikdo nemá normální vztah k jídlu?

Lidi, vzpamatujte se! Proč už nikdo nemá normální vztah k jídlu?

Blesk.cz Martina z nekonečné Ulice Holíková porodila! Ukázala první »selfie« miminka

Martina z nekonečné Ulice Holíková porodila! Ukázala první »selfie« miminka

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Další doporučené recepty:

Francouzská bramboračka
Francouzská bramboračka
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka bez vína
Francouzská cibulačka bez vína
Francouzská gratinovaná cibulačka
Francouzská gratinovaná cibulačka
Francouzská marináda
Francouzská marináda
francouzská polévka
francouzská polévka
  • Recepty.cz
  • Francouzská cibulačka z pomalého hrnce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact