• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Francouzská cibulačka se zapečenou bagetou
Napište svůj komentář k receptu

Francouzská cibulačka se zapečenou bagetou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Francouzská cibulačka se zapečenou bagetou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g cibule
    • 750
      ml voda
    • 250
      ml bílé víno
    • 1
      kostka masox zeleninový
    • 1
      lžíce bylinky tymián, oregano, bazalka
    • olivový olej
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      pepř mletý
    • bílé pečivo plátky bagety nebo toastu
    • tvrdý sýr na strouhání

Postup přípravy receptu

1
Oloupanou cibuli přepůlíme a nakrájíme podélně na tenké plákty. Ty restujeme v rozpáleném oleji asi 2 minuty, poté přihodíme bylinky a restujeme ještě chvíli. Poté zalejeme vodou a vínem, rozpustíme bujon a vaříme asi 30 minut. Mezitím si v troubě nebo na pánvi rozpečeme do křupava na plátky nakrájenou bagetu nejlépe s trochou oleje a na jednu křupavou a ještě teplou stranu nasypeme strouhaný sýr. Polévku dle chuti osolíme a opepříme, nalejeme do misek, poklademe bagetou a nakonec můžeme dozdobit sekanou petrželí a čerstvě mletým pepřem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Salát se zapečenou čekankou

Salát se zapečenou čekankou

Francouzská gratinovaná cibulačka

Francouzská gratinovaná cibulačka

Francouzská cibulačka bez vína

Francouzská cibulačka bez vína

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Katka0501 | 26. 7. 2012 21:11

    úplně jsme nebyli nadšení, ale asi to bylo tím vínem, příště udělám bez vína a strochou slaniny :-)

  • Dasa Novakova | 28. 2. 2010 20:18

    Pod sibuli jsem dala ještě anglickou a zaprášila trochu moukou. Polévka byla výborná.

  • Danuška | 16. 4. 2007 18:18

    Polévku připravuji stejným způsobem, ale když právě nemám víno, použiju trochu octa. Výsledek je podobný.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé pečivo Bílé víno Bylinky Cibule Masox Olivový olej Pepř mletý Sůl Tvrdý sýr Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z červené řepy

Salát z červené řepy

Pomazánka s tuňákem pro děti i dospělé 123

Pomazánka s tuňákem pro děti i…

"Čína" se sojovým masem a kedlubnou

"Čína" se sojovým masem a kedlubnou

Blesková rýže kari podle Lidušky

Blesková rýže kari podle Lidušky

Brambory zapečené se zeleninou

Brambory zapečené se zeleninou

Hřibová čalamáda tety Liduš

Hřibová čalamáda tety Liduš

Jednoduchý domácí chléb bez hnětení

Jednoduchý domácí chléb bez hnětení

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Tortilla s kuřecím masem a špenátem

Tortilla s kuřecím masem a špenátem

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

165
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
148
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
109
Jarní salát Jaroslaw
Jarní salát Jaroslaw
86
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
61
Candát polévaný máslem s fenyklem a ředkvičkami
Candát polévaný máslem s…

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
AHA.cz Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz Fotograf slavných Robert Vano (77): První fotky po operaci krkavic! Cigárko si však neodpustil

Fotograf slavných Robert Vano (77): První fotky po operaci krkavic! Cigárko si však neodpustil

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

  • Recepty.cz
  • Francouzská cibulačka se zapečenou bagetou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact