• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Fofr lívance
Napište svůj komentář k receptu

Fofr lívance

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Fofr lívance
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,30
      l mléko
    • 0,30
      l hladká mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      ks vejce
    • 0,30
      l jablka
    • marmeláda
    • šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Vše smícháme a smažíme malé lívanečky.
2
Mažeme marmeládou a zdobíme šlehačkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fofr koláč

Fofr koláč

Fofr bublanina

Fofr bublanina

Velikonoční beránek - fofr

Velikonoční beránek - fofr

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hana | 27. 1. 2015 13:15

    Moc děkuji za recept, rychlý, výborný, lívance jsou nadýchané. Jen jsem dala trochu cukru a soli. Ale fakt je špetku. Jiné už nebudu dělat. Díky.

  • Kozoroh | 3. 11. 2012 18:51

    Rychlé, snadné, levné, perfektní.

  • hanca | 2. 9. 2012 23:04

    livanecky delam klasicky pul litru tepleho mleka pul kostky drozdi 3 lzice cukru nebo 2 a vanilkovy spetku soli 1vejce strouhanou citr, kuru a asi 25 dkg hladke mouky,testo na livanecky ochucuji pokazde nejakym ovocem,nejchutnejsi jsou rozmackane banany,nebo strouhana jablka na hrubo,staci i mrkev na jemno,jde tam jakekoli ovoce,je to mnamka jak rika ma kamoska,zdobime bezne bud skoricovym cukrem nebo zakysanou smetanou a dzemem nebo marmoska a tvrdy tvaroh,dobrou chut

  • Adolf | 5. 2. 2011 16:53

    A na čem je to nejlepší smažit...?

  • Tereza T
    Tereza T | 8. 12. 2010 12:46

    Dobrý den, cukr v tomto receptu nikdy nebyl i ve staré verzi je bez něj. Hezký den

  • CassIsHell
    CassIsHell | 8. 12. 2010 01:45

    nějak mi v receptu chybí cukr.... kam zmizel??? :-\

  • Rozkrad Poklad | 6. 3. 2010 18:04

    Lívance jsou super. Nejlepší na nich je že nepotřebujete droždí. Neměl jsem jablka tak jem tam fal půhrnku ovesných vloček. S javorovým sirupem není nic lepšího;)

  • Petra Kollinová | 5. 9. 2008 11:01

    Vyzkoušela jsem recept podle návodu Janika. Potřebovala jsem něco hodně rychlého a tohle se mi líbilo. Těsto bylo nádherně nadýchané, ale ouha. Vůbec to nešlo smažit, připalovalo se to a bylo to strašně nacucané tukem. A chuťově to bylo strašně sladké, cukr i jablka, myslím, že stačí buď jedno nebo druhé.Klasické kynuté lívance se smaží úplně jinak. Zkoušela jsem i lívance z acidofilního mléka a ty byly super.

  • Petr Bradáč | 24. 2. 2008 14:20

    Pro Zdenu :http://recepty.atlas.cz/recept.asp?id_receptu=JNNOOMRNL&id_kategorie=JNLNISD5

  • Airan | 20. 10. 2006 13:51

    Zdenko, zadejte si je do vyhledavace, jsou tady urcite - uz jsem je delala, akorat si nepamatuji kdo je sem vlozil:-)))

  • Zdena | 19. 10. 2006 13:27

    kde najdu recept na ty livance Vlasty Buriana?

  • Mila Kořínková | 5. 6. 2006 21:12

    Evčo a Petro, zkuste Lívanečky Vlasty Buriana,naše rodina se po nich může utlouct.

  • Pedro - | 5. 6. 2006 19:11

    Jsou skvělé. Maminka nám je udělala, bylo to za 7 minut hotové a velmi dobré. Dokonce zbylo i na tatínka a maminka si na nich také pochutnala. PS: Dejete si je bez jablek s cukrem a skořicí - to je fakt good.

  • Veronika | 4. 2. 2006 14:01

    Janik, výborné so snehom ...

  • Janik | 21. 10. 2005 22:18

    Ja je delam takhle a jsou vyborne.Utreme 3 zloutky se 3 lzicemi mouck.cukru.Pridame 1/4 l mleka,150g hrube mouky s 1/2 praskem do peciva a oloupana a nastrohana jablka.Nakonec uslehany snih.Ja k nim delam omacku z jahod,zakysanou smetanou a uslehanou slehackou.Podle chuti osladim,popripade pridam i jahodovou marmeladu.Studene na druhy den jsou vynikajici

  • Petra Lexová | 21. 10. 2005 16:30

    Netušila jsem,že se lívance mohou dělat i s jablky.Příjemě mě to překvapilo.Sice jablka nejsou tolika cítit,ale těsto je vláčnější.

  • Lenka | 21. 10. 2005 14:55

    Jablka asi cítit nebudou, ale těsto bude kypřejší a mokřejší.

  • Evča | 8. 9. 2005 18:58

    Recept mě zklamal. Jablka jsem vůbec necítila. Chutnalo to jako obyčejné lívance a navíc neslané a nesladké.

  • Laďka Svobodová | 22. 5. 2005 19:51

    Recept na lívance jsem objevila asi v únoru (2005) od té doby už jsem je rodině hodněkrát dělala (někdy i bez jablek). Je to fakt rychlovka a dobrota.

  • Lenka Matonohova | 22. 11. 2004 11:00

    rychle-5 minut pripravy,syte a vyborne

  • klokanek | 16. 11. 2004 20:24

    Super rychle.

  • Lada Kovářová | 16. 9. 2004 13:36

    0,3 l hladké mouky = 3 dcl hrnek hladké mouky

  • Anonym | 11. 9. 2004 15:05

    0,3 litru hladke mouky?Nerozumim!?!?!

  • Jitka | 27. 8. 2004 12:59

    Je to dobré. Jablka v tom nejdou ale vůbec cítit.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla Nejlepší dezerty
Pokrmy Moučníky Sladké Nepečené Večeře Smažení Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Jablka Marmeláda Mléko Prášek do pečiva Šlehačka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Polévka z kapra

Polévka z kapra

Koláčky na neděli

Koláčky na neděli

Kuře v sýrovém těstíčku

Kuře v sýrovém těstíčku

Pařížské rohlíčky IV.

Pařížské rohlíčky IV.

Ananasová pohádka

Ananasová pohádka

Cuketa zapečená s paprikou a žampiony

Cuketa zapečená s paprikou a žampiony

Makové (ořechové) muffiny

Makové (ořechové) muffiny

Dušené kuře se zeleninou (tajine / tažín)

Dušené kuře se zeleninou (tajine /…

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Doporučujeme

30 minut
Treska s gratinovanou brokolicí a mandlemi

Treska s gratinovanou brokolicí a…

40 minut
Malinová vosí hnízda

Malinová vosí hnízda

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

30 minut
Malinové kuličky z ovesných vloček

Malinové kuličky z ovesných vloček

40 minut
Rafaelo kuličky

Rafaelo kuličky

180 minut
Vláčná máslová vánočka

Vláčná máslová vánočka

60 minut
Vosí hnízda

Vosí hnízda

40 minut
Ořechy s krémem

Ořechy s krémem

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

Poslední sledované recepty

40
Kmínová polévka s bramborem
Kmínová polévka s…
17
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
14
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
13
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
12
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Bramborový salát podle Pavla Berkyho: Rozbouchnuté brambory a domácí majonéza z něj dělají opravdový skvost
Bramborový salát podle Pavla Berkyho:…
Slané cukroví: Výborná alternativa pro chvíle, kdy už máte sladkého dost
Slané cukroví: Výborná alternativa pro chvíle,…
Nejlepší krémy do vánočního cukroví: 8 osvědčených receptů, které zvládnou i začátečníci
Nejlepší krémy do vánočního cukroví: 8…
Netradiční vánoční cukroví: Vyzkoušejte vinné nebo řecké koláčky
Netradiční vánoční cukroví: Vyzkoušejte vinné…
Exotická sada medů: originální a zdravý dárek pod stromeček, který potěší každého
Exotická sada medů: originální a zdravý dárek pod…
AHA.cz Kateřina Ujfaluši: Rozchod v seriálu i v životě

Kateřina Ujfaluši: Rozchod v seriálu i v životě

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Reklama na štěstí: Princ William a Kate potěšili fanoušky vánoční fotografií

Reklama na štěstí: Princ William a Kate potěšili fanoušky vánoční fotografií

Ženy.cz Ženy, noste rtěnky! S jakým odstínem se budete cítit skvěle a okolí si vás zamiluje?

Ženy, noste rtěnky! S jakým odstínem se budete cítit skvěle a okolí si vás zamiluje?

Blesk.cz Lela Vémola: První vyjádření ke krizi s Karlosem! Před Vánocemi nic řešit nebudu

Lela Vémola: První vyjádření ke krizi s Karlosem! Před Vánocemi nic řešit nebudu

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí sex: Kdo si postelové hrátky opravdu neužívá?

5 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí sex: Kdo si postelové hrátky opravdu neužívá?

  • Recepty.cz
  • Fofr lívance
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact